MWC 2021 Qualcomm u Barceloni predstavio novu mobilnu platformu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MWC 2021 Qualcomm u Barceloni predstavio novu mobilnu platformu

Autor Ivan Vukić

Nadograđeni čipset u drugoj polovici 2021. kompanije koristit će se u pametnim telefonima Asus, Honor, Motorola, vivo i Xiaomi

  Izvor: Qualcomm

Snapdragon 888 Plus 5G naziv je novog čipseta koji predstavlja nadogradnja na već poznati čipset Snapdragon 888 kojeg koristimo u najjačim novim modelima pametnih telefona u 2021. godini. Novi čipset Honor najavljuje za svoj Magic3 pametni telefon koji će biti predstavljen u kolovozu.

Snapdragon 888 Plus uključuje igranje uz AI, streaming, fotografije i još mnogo toga - potpomognuto poboljšanim performansama, brzinom bez premca i vrhunskom povezivošću. Platforma je "naoružana" sa Snapdragon Elite Gaming značajkom koja iskorištava snagu te omogućuje izuzetno glatke reakcije, HDR grafike bogate bojom.

U usporedbi sa svojim prethodnikom, Snapdragon 888 Plus nudi povećanu radnu brzinu jezgre Qualcomm Kryo 680 do 3,0 GHz, što je poboljšanje više od 20%.

Bilo kod kuće ili u pokretu, koristeći globalni 5G i Wi-Fi 6E za veliki kapacitet Snapdragon 888 Plus 5G omogućuje naprednije povezivanje, igranje, streaming i dijeljenje uz veliku brzinu, pristupačnost i pouzdanost.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI