PRO EVOLUTION SOCCER 2022 Gledajte Euro 2020, besplatno igrajte PES 2022 | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PRO EVOLUTION SOCCER 2022 Gledajte Euro 2020, besplatno igrajte PES 2022

Autor Smartlife

Ako imate konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X i Xbox Series S možete besplatno preuzeti demo verziju

  Izvor: Konami

Za preuzimanje iz trgovina spomenutih igraćih konzola nije vam potreban PlayStation Plus niti Xbox Live Gold. Kompanija Konami, koja stoji iza nogometne simulacije Pro Evolution Soccer, plasirala je bez ikakve pompe demo za njihovu novu nogometnu igru. Iako se igra zove "New Football Game Online Performance Test", gotovo je izvjesno da je u pitanju novi PES, odnosno Pro Evolution Soccer 2022.

Konami je za Eurogamer istaknuo da je u pitanju limitirana test verzija sljedećeg PES-a, a svrha ovog testiranja je da se provjeri kvaliteta online igranja mečeva i konekcije servera. Svi aspekti igre, uključujući gameplay, balansiranje, animacija pa čak i grafika, još su uvijek u ranoj fazi razvoja.

Dakle, igrači mogu očekivati greške u toj verziji, upozorava Konami te da postoji mogućnost prekida igre u nekom trenutku. Primijetit ćete da u igri nema ni komentatora ni publike, a u ovoj verziji nema ni nikakvog PES logoa.

PES 2022 - Bayern Munich vs Barcelona | Beta Gameplay [PS5] 4K
Izvor: Youtube

Treba istaknuti da je demo verzija napravljena u Unreal Engineu. Konami je prošle godine objavio da će za sljedeću generaciju igračkih sistema koristiti UE za PES 2022. U ovoj demo verziji možete igrati samo s četiri tima - tu su Manchester United, Barcelona, Bayern i Juventus. Treba istaknuti da igrači s PS4 konzole mogu igrati protiv igrača s PS5 konzole kao što vlasnici Xbox One konzole mogu igrati protiv onih koji imaju Xbox Series S/X.

Koliko smo mogli vidjeti, Konami je odlučio promijeniti kontrole te brzo trčanje više nije na R1 već su ga premjestili na R2, kao što je slučaj s FIFA-om. Valja napomenuti da je PES 2022 bar dvije godine u razvoju jer je prošlogodišnja verzija bila ista kao i ona od prije dvije godine.

Razlog za takvu odluke je što su imali dovoljno vremena da naprave novi PES za novu generaciju. Vjerujemo da će se za koji mjesec pojaviti i službena demo verzija koja će dati bolji dojam šta se može očekivati od novog nastavka Pro Evolution Soccera.

PES 2022 - Manchester Utd vs Barcelona
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI