Prvi monitor na svijetu dizajniran za igraću konzolu Xbox | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Prvi monitor na svijetu dizajniran za igraću konzolu Xbox

Autor Davor Dakić

Specijalno za gamere, Philips je od temelja osmislio monitor koji će razveseliti ovu skupinu korisnika

  Izvor: Philips

Uz tanki rub, Philips Momentum Designed for Xbox za igraće konzole bit će dostupan kao model od 55 inča (139,7 cm). Uključivanje novih HDMI 2.1 specifikacija omogućuje gaming iduće generacije s rezolucijom 4K i brzinama osvježavanja većima od 120 Hz za iznimno jasne i glatke igraće performanse.

Ovaj se monitor razlikuje od televizijskih jer nudi gamerima najbitniju karakteristiku – nisku latenciju odnosno kašnjenje. Bitno je to za brze odgovore miša na ekranu, a koje monitor brže registrira. Igraćima je bitan i zvuk, a u tom pogledu Philips Momentum (559M1RYV) uključuje posebno dizajniranu zvučnu traku britanskog poduzeća Bowers & Wilkins.

  Izvor: Philips

Nakon spajanja na Xbox konzolu, na monitoru će do izražaja doći podrška za HDR s DisplayHDR 1000 i Variable Refresh Rate za neometano korištenje bez smetnji i zastajkivanja. Xbox Game Mode je način posebno prilagođeno kvalitetom slike za Xbox.

Sve su to provjerili, testirali i usavršavali stručnjaci u Microsoftu i TPV-u. Monitor je nastao u partnerstvu s Microsoftom, vlasnikom konzole Xbox, tako da se može očekivati naprednije korištenje monitora prilikom igranja omiljenih igara. U prodaju stiže u kolovozu ove godine, a cijena za monitor Philips Momentum 55” bit će 10.589 kuna.

  Izvor: Philips

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI