GLAZBENI SERVIS TIDAL: Koliko košta korištenje u Hrvatskoj? | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GLAZBENI SERVIS TIDAL: Koliko košta korištenje u Hrvatskoj?

Autor Krunoslav Ćosić

Telemach Hrvatska na hrvatsko tržište dovodi glazbeni servis Tidal s više od 70 milijuna pjesama, a pretplatnicima su dostupna dva paketa

  Izvor: Tidal

Za 39 kn/mjesečno dostupan je Tidal Premium dok se za 78 kn/mjesečno kroz paket Tidal HiFi otključava maksimalna kvaliteta zvuka. U oba slučaja glazbu ćete, preko svojeg pametnog telefona koristeći aplikaciju za Android i iOS, slušati bez reklama. Tidal Premium i Tidal HiFi se mogu istovremeno koristiti na jednom uređaju. Razlika je u kvaliteti zvuka prilikom reprodukcije glazbe. Tidal Premium reproducira glazbu visoke kvalitete od 320 kb/s dok Tidal HiFi reproducira glazbu u kvaliteti od 1411 kb/s (FLAC format).

  Izvor: Tidal

Tidal nudi 70 milijuna pjesama, 250.000 video spotova i intervjua te prijenosa koncerata u HD kvaliteti. Mamac je to za sve koji žive s glazbom i pametnim telefonom. Glazbeni servis Tidal omogućuje i uvoz play lista s drugih servisa.

Tidal premium i Tidal HiFi aktiviraju se i deaktiviraju kroz aplikaciju Telemach nakon čega se korisnik preusmjerava na Tidal aplikaciju ili web stranicu na kojoj se potrebno registrirati kreiranjem korisničkog računa i lozinke.

Usluge Tidal Premium i Tidal HiFi su trenutno dostupne za aktivaciju svim pretplatnicima glasovnih usluga Telemacha što znači da ih ne mogu koristiti korisnici bonova. Odaberete li u Telemach Hrvatska ponudi pretplatnički paket unlimited ili unlimited pro, Tidal ćete dobiti za 0 kuna mjesečno.

  Izvor: Tidal

Bitno je za istaknuti kako slušanje/stremanje glazbe koristi podatkovni promet iz paketa i tarife koju koristite, a potrebna minimalna brzina je 1,5 Mb/s. Osim ako koristite paket UNLIMITED koji nudi neograničeni podatkovni promet. Ali, unutar aplikacije Tidal moguće je odabrati i opciju offline slušanja glazbe. Tidal Premium koristi približno 1,5 MB po minuti slušanja dok Tidal HiFi koristi približno 5,5 MB po minuti slušanja.

Tidal servis možete koristiti čak i ako niste korisnik Telemach Hrvatska mreže – cijena za Tidal Premium je 4,99 eura dok se za Tidal HiFi plaća 9,98 eura mjesečno. Postoji i obiteljski paket za dodatnih pet članova (7,49 eura odnosno 14,97 eura mjesečno). Ako želite, možete tijekom 30 dana besplatno isprobati uslugu Tidal. Glazbeni servis Tidal može se slušati i preko weba.