TWITTER USKORO NA PRETPLATU Evo koliko će koštati mjesečna pretplata | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TWITTER USKORO NA PRETPLATU Evo koliko će koštati mjesečna pretplata

Autor Smartlife

Twitter Blue je jedna od novih usluga koje stižu na popularnu društvenu mrežu Twitter

  Izvor: Profimedia

Društvena mreža Twitter je još ranije otkrila planove o implementaciji pretplate u svoje usluge, a sada je otkriveno kako će sve to i izgledati te koliko će koštati.

2,99 USD iznos je koji će biti potrebno platiti za dodatne usluge. Uz nove opcije bit će prikazivano manje reklama, a bit će to drugačija platforma.

Jedna od osoba koja već testira nove opcije je Jane Manchun Wong. Novi Twitter će navodno nuditi opcije koje sadašnja verzija nema, a neke od njih su Undo Tweets (za koji vjerujemo da briše neželjene objave jednim potezom) i bookmark kolekcija.

Wong dodaje da Twitter radi na implementiranju modela pretplate na više nivoa, što znači da će oni koji izdvoje najviše novca dobiti i najbolje korisničko iskustvo. Kompanija Twitter se nije oglašavala povodom ovih objava dok je u prethodnom periodu uvela i dosta novih opcija i poboljšanja.

  Izvor: Twitter

Neka od tih poboljšanja su veća kvaliteta fotografija na mobilnim telefonima i grupni razgovori Spaces. Bolje fotografije i grupni razgovori bit će dostupni besplatno svim korisnicima, što ne mora značiti i da će Scroll i Revue opcije biti besplatne nego baš naprotiv.

Twitter je prošlog tjedna objavio da je postao vlasnik ove platforme koja ima pretplatu od 5 dolara, a uz pomoć nje korisnici mogu čitati sadržaj izdavača bez napornih reklama koje iskaču. S druge strane, Revue je servis koji korisnicima pomaže da objave biltene na društvenim mrežama, prenosi 9To5Mac.

Kako ističe The Verge, Twitter je u prvom kvartalu 2021. godine imao profit od 68 milijuna dolara, uz prihod od 1,04 milijardi dolara. Ta kompanija je prijavila rast od 20% kod dnevnih aktivnih korisnika koji donose profit.

Još uvijek nema službenih informacija o Twitter Blue, o pretplati, kada i gdje će ona postati dostupna. Logično je pretpostaviti da će osnovna verzija Twittera i dalje biti besplatna za korištenje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI