PROVJERITE SVOJE ZNANJE Koliko ste jaki u području digitalne obrade signala? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PROVJERITE SVOJE ZNANJE Koliko ste jaki u području digitalne obrade signala?

Autor Krunoslav Ćosić

Hackaton na kojem možete osvojiti zaposlenje u visokotehnološkoj kompaniji

  Izvor: Profimedia

Pokažete li najveće poznavanje DSP-a (Digital Signal Processing) na testiranju koje će od 21. svibnja do 14. lipnja 2021. za studente i profesionalce tehničkog usmjerenja na DSP Hackathonu provoditi Ericsson Nikola Tesla (ENT), možete osvojiti daljnji angažman kroz stručnu praksu ili mogućnost zaposlenja u kompaniji.

Svi koji već znaju nešto o DSP-u ili o tome žele naučiti mogu se prijaviti na hackaton osmišljen kako bi sudionici dobili priliku naučiti nešto novo o temi digitalne obrade signala. Zadatke i materijale za učenje koji će pomoći usvojiti potrebno gradivo pripremili su stručnjaci iz ENT-ovog Razvojno-istraživačkog centra.

DSP Hackathon natjecanje sadržava tri razine zadataka (Basic, Intermediate, Advance), odvija se putem platforme GitHub, a zainteresirani natjecatelji mogu se na hackaton priključiti tijekom cijelog trajanja natjecanja. Više informacija i prijava na DSP Hackathon slijedi na linku

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI