POSTANITE MAĐIONIČAR Ove trikove u Viber aplikaciji samo rijetki znaju | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

POSTANITE MAĐIONIČAR Ove trikove u Viber aplikaciji samo rijetki znaju

Autor Smartlife

Otkrivamo Viber trikove uz koje ćete još više voljeti ovu aplikaciju

  Izvor: Profimedia

Možete napraviti vlastite stickere, pokrenuti kviz s prijateljima, uključiti pametne obavijesti… To su samo neke od mogućnosti koje možete od danas početi koristiti u popularnoj aplikaciji za dopisivanje Viber.

Poruke koje nestaju

Korisnici su već od ranije imali opciju pristupa tajnim sobama, ali te opcije više nema. Ipak, tu je opcija koja će izbrisati poruke nakon određenog vremena, ukoliko se za tako nešto odlučite. Za slanje poruka s tajmerom koristi se ikonica štoperice smještena na dnu ekrana Viber aplikacije (između opcija za GIF i tri točke). Tu možete odabrati nakon koliko vremena će se poruka izbrisati, a ukoliko druga strana napravi snimku ekrana (screenshot), dobit ćete notifikaciju o tome.

  Izvor: Viber

  Izvor: Viber

Viber kviz

Znate li da u grupnim chatovima možete napraviti kviz? U grupnoj sobi, na dnu ekrana, kliknite ikonicu s tri linije, a ona se zove Polls. Zatim pokrenite Quiz mode te unesite svoja pitanja i ponuđene odgovore (do četiri odgovora), a ukoliko želite možete unijeti i objašnjenje za odgovor.

Pametne notifikacije

Ovo je odlična opcija ukoliko ne volite da vam notifikacije stižu za svaku poruku te ukoliko se u jednom razgovoru šalje više poruka (pogotovo onaj tip osoba koji za svaku riječ šalje jednu poruku). Uključite ovu opciju kako bi se sve te notifikacije grupirale u jednu veliku. Jednostavno uđite u razgovor s osobom koja vam šalje veći broj poruka, povucite ekran ulijevo i pojavit će se s desne strane novi meni s dodatnim opcijama. Odaberite Combine notifications.

Postoji opcija isključivanja notifikacija u razgovorima koji nisu prioritetni, a korisnici te opcije mogu aktivirati u podešavanjima razgovora. Ovo je veoma dobra funkcionalnost kako biste istaknuli određene razgovore.

 economy;business;logo;logos;sign;brand;technology;online;smartphone;cellphone;mobile phone;phone;device;application;applications;app;apps;hand;hands;holding phone;hold phone;holds phone;rakuten viber;Spain;news;category_code_i Izvor: Profimedia

Sakrijte status

Ukoliko u opcijama isključite status Share online, drugi korisnici neće moći vidjeti kada ste ušli u aplikaciju Viber. Ista se aktivira tako što s početnog ekrana Viber aplikacije, u donjem desnom kutu, kliknete opciju More pa Settings, Privacy. Prva stavka će biti Share online status i to je potrebno isključiti.

Uređivanje slika

Kada dobijete fotografiju od neke osobe, možete ju obradili po vašoj volji – kliknite na opciju Doodle on this Photo. Kada završite s uređivanjem sliku možete poslati drugom korisniku. Uđite u fotografiju, u gornjem desnom kutu se nalaze tri točke i tu je ta opcija.

  Izvor: Viber

Napravite svoje stickere

Ako se volite dopisivati s fotografijama zašto ne biste napravili stickere i to od svojih fotografija. Rezultati mogu biti i više nego komični. Posjetite bilo koji razgovor kako biste ušli u trgovinu stickera. Zatim u gornjem desnom kutu pronađite dvije ikonice, kliknite na onu koja sadrži papir i olovku. Tu možete dati naziv svom sticker pakiranju, dodati koje fotografije želite ubaciti. Možete ih urediti/izmijeniti/nadograditi kako bi imali što bolje stickere. Ugasite li opciju Pack is public, kako biste samo vi mogli slati stickere vašim prijateljima.

 Android;applications;icons;Viber;screen;mobile;app;phone;apps;social;media;editorial;illustrative;icon;closeup;logo;technology;google;smart;smartphone;software;concept;digital;symbol;cellphone;youtube;whatsapp;Tunein;Sony;nobody;Smart phone;Android system;Viber icon;Mobile phone screen;NOT_EDITORIAL_ONLY Izvor: Profimedia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI