ZA SADA JE DOSTUPNO SAMO NEKIMA Stiže novi način komentiranja na YouTube | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZA SADA JE DOSTUPNO SAMO NEKIMA Stiže novi način komentiranja na YouTube

Komentar napisan u točno određeno vrijeme prikazat će se drugim korisnicima upravo u tom trenutku gledanja videa

  Izvor: Profimedia

U testnoj, eksperimentalnoj fazi jedna nova funkcionalnost na YouTubeu za sada nije dostupno široj publici. Nova značajka odnosi se na komentiranje video zapisa.

Dok gledate vlog svojeg omiljenog „jutjubera” i komentirate video, osim komentiranja ispod videa to komentiranje moći će se pisati i pregledavati za točno određeno vremensko razdoblje unutar video-zapisa, objavio je Preporucamo.com.

Jednostavnije rečeno: kada vaš omiljeni jutjuber u vlogu napravi nešto smiješno (a to se dogodi recimo na 01:25/14:12) vi ćete moći točno za taj trenutak (dakle, 01:25) napisati komentar koji će kasnije ostali koji budu također gledali tog jutjubera tj, taj vlog to i vidjeti.

Ipak, ovo nije prvi ovakav pokušaj neke platforme za drugačijim načinom komentiranja; navedeno već duže vrijeme pruža popularna platforma za slušanje/postavljanje glazbe „SoundCloud”. Kad funkcionalnost izađe iz beta faze, bit će zanimljivo vidjeti kako je to YouTube zamislio.

YouTube je nedavno unutar svoje mobilne aplikacije pružio novi način (novo sučelje) za odabir kvalitete video-zapisa, uz koji će se štedjeti podatkovni promet, ali i smanjiti potrošnja baterije pa samim time i utjecaj na okoliš. I povećati propusnost mreže, naravno.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI