DYING LIGHT 2 Razbijanje još jedne zombi apokalipse | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DYING LIGHT 2 Razbijanje još jedne zombi apokalipse

Autor Smartlife

Ovo su specifikacije neophodne za vrhunsko igranje

 Dying-Light-2-Collectors-Edition.jpg Izvor: Techland

Techland nas je iznenadio ranijim izbacivanjem konfiguracija za igranje Dying Light 2 igre, ali to svakako nije bez razloga. Nakon toliko odlaganja, razbijanje još jedne zombi apokalipse opasno se približava.

Zapravo, kad pogledamo specifikacije neophodne za vrhunsko igranje čini nam se da imamo premalo vremena za dolazak Dying Light 2 igre. Nadamo se da ste dovoljno uštedjeli, ali i da ćete imati sreće s karticom kad odete u nabavu jer su za komforno igranje, onako kako je to zamislila ekipa koja je igru i pravila, potrebne vraški moćne specifikacije.

 Dying-Light-2-PC-zahtevnost.jpg Izvor: Techland

RAM je nekako potpuno tiho porastao na 16 GB minimalno u 60 FPS, čak i bez Ray-Tracing opcije, 60 GB SSD je čak i očekivan zahtjev za ovakav tip igre. Za 30 sličica u sekundi Dying Light 2 traži GTX 1050 Ti ili RX 560, uparen s procesorima i3-9100 odnosno Ryzen 2300X u osnovnoj konfiguraciji.

Dying Light 2 Stay Human - Official Gameplay Trailer
Izvor: Youtube

Preporučena konfiguracija zalazi na RTX teritoriju, a sigurni smo kako većina domaćih igrača još uvijek nije ušla na ovaj teren - ne toliko zbog novca koliko zbog principa prema nerealnim i prenapuhanim cijenama.

Naravno, za igranje po pravilima knjige potrebna je 3080 grafika. I u najjačoj konfiguraciji govorimo o zaključanom framerateu do 60 FPS, ali se RAM i CPU drže pod kontrolom - i dalje 16 GB i Intel i5-8600K ili AMD Ryzen 7 3700X.

Dying Light 2 izlazi 4. veljače 2022. godine za PC, PlayStation 5, Xbox Series S/X i konzole ranije generacije u Standard, Deluxe, Ultimate i Collectors izdanjima.

Dying Light 2 Stay Human Cinematic Trailer
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI