ZIMA DOLAZI 9 načina za uživanje uz Google Maps | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZIMA DOLAZI 9 načina za uživanje uz Google Maps

Autor Krunoslav Ćosić

Evo nekoliko načina na koje možete koristiti Googleove alate za uživanje u blagdanskoj sezoni

 Zima Google.jpg Izvor: Google

Volite li snijeg isoristite Google Maps kako biste pronašli staze za brdski biciklizam i planinarenje, a koje su zimi prekrivene snijegom. Samo potražite ikone za planinarenje ili svijetle crtice koje označavaju staze. Ako naiđete na dobru, označite ju na Google Kartama kako biste znali kako se vratiti, savjetuje Google na svojem blogu.

 Google Maps.gif Izvor: Google

Trčite li tijekom cijele godine, ali kada zimi temperatura padne i ceste postanu mokre ili zaleđene, trebat ćete novu opremu – sve to možete pronaći na jednom mjestu uz pomoć Google Shoppinga. Možete odabrati karticu Sport & Outdoors za pregledavanje — i uključiti filtar ponuda za popuste.

Kad se vraćate s hladnog trčanja možete koristiti aplikaciju Google Home kako biste uključili svoj Nest termostat prije nego što dođete kući kako bi kuća bila topla. Također, iskoristite rutine Kod kuće i Odsutni kako bi Nest znao kad ste vani te kako bi mogao automatski podesiti temperaturu.

Nedostatak zimskog vremena je što rano pada mrak. Iskoristite Google Assistant kako bi vas obavijestio sat vremena prije zalaska Sunca kako biste mogli izaći vani na Sunce prije nego što Sunce zađe.

Tražite li vlastito božićno drvce brza Google pretraga pomoći će vam pronaći lokacije na karti. Zatim jednostavno iskoristite Google karte da vas odvedu na pravo područje.

Ako se osjećate avanturistički i spremni za staze, pogledajte alat za istraživanje na google.com/travel. Možete postaviti svoj dom kao polaznu točku, a zatim odabrati "skijanje" pod filterom Interesi i vidjet ćete koje skijaške gradove možete posjetiti.

 Google Maps skiing.gif Izvor: Google

Uz Google Alert ćete biti u tijeku s onim što se događa lokalno. Postavite vlastite podsjetnike, poput događaja u vašem gradu.

Pixel kamere snimaju nevjerojatne fotografije u slabo osvijetljenim područjima pa je korištenje Night Sighta za snimke ssnježnih noći jednostavno. A ako ste već uhvatili Pixel 6 ili Pixel 6 Pro, fotografije će izgledati još bolje: nova Pixel kamera propušta 2,5 puta više svjetla od Pixela 5, a možete isprobati novu postavku Motion Mode za snimanje umjetne slike padajućeg snijega.

Sanjate o pravoj vatri u vaše domu. Ako vam se ne da nabavljati drva (možda niti nemate peć), uvijek postoji video na YouTubeu, s laganim pucketanjem vatre.

Fireplace 10 hours full HD
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI