NOVA PLATFORMA ZA IGRE Pokretat će nove generacije uređaja za igranje | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVA PLATFORMA ZA IGRE Pokretat će nove generacije uređaja za igranje

Autor Ivan Vukić

Qualcomm Snapdragon G3x Gen 1 je namjenski izgrađena platforma

 Qualcomm Snapdragon G3x Gen 1 (2).jpg Izvor: Qualcomm

Igračima će omogućiti najbolje mjesto za igranje svojih omiljenih igara, najavljuje Qualcomm novu platformu za gamere. Platforma Snapdragon G3x Gen 1 pruža vrhunske performanse za pokretanje svih Android igara, igranje sadržaja iz biblioteka igara u oblaku, streamanje igara s kućne konzole ili računala.

Platforma je osmišljena za nevjerojatna iskustva za igrače koji su u pokretu. Platforma Snapdragon G3x donosi igranje nove generacije u ruke igrača te sadrži:

Qualcomm Adreno GPU za pokretanje igara pri ultra glatkih 144 sličica u sekundi i 10-bitni HDR za igranje igara s više od milijardu nijansi boja.

 Qualcomm Snapdragon G3x Gen 1 (1).jpg Izvor: Qualcomm

Powerhouse povezivost s Qualcomm FastConnect 6900 Mobile Connectivity s Wi-Fi 6 i 6E za malu latenciju i velike brzine prijenosa i streaminga. 5G mmWave i sub-6 koristit će se za ultra-brzo igranje u oblaku bez kašnjenja uz streaming igara s najvećom propusnošću s usluga kao što su Xbox Cloud Gaming ili Steam Remote Play.

Tehnologija Snapdragon Sound optimizirana je za kvalitetu, kašnjenje (latenciju) i robusnost tako da igrači mogu točno locirati protivnike i čuti svu akciju koja se događa oko njih.

Uz podršku AKSys pruža precizan dodir s tehnologijom mapiranja kontrolera kako bi se omogućilo korištenje ugrađenih kontrolera u širokom spektru igara.

Prošireno iskustvo na više zaslona može se otključati mogućnošću povezivanja s XR preglednikom putem USB-C-a na uređaj koji pokreće Snapdragon G3x. Omogućuje uređaju djelovanje poput pratećeg kontrolera na 4K televizoru.

 Qualcomm Snapdragon G3x Gen 1 (3).jpg Izvor: Qualcomm

Kako bi predstavio platformu Qualcomm Technologies se udružio s Razerom kako bi izradio prvi Snapdragon G3x ručni gaming Developer Kit koji je dostupan isključivo za programere. Razer je globalni lider u hardveru za igre i već je izgradio jedan od najvećih svjetskih ekosustava hardvera, softvera i usluga usmjerenih na igrače.

6,65-inčni OLED zaslon s Full HD+ rezolucijom i 10-bitnim HDR-om pri frekvenciji do 120 Hz prikazuje više od milijardu nijansi boja. Web kamera od 5 MP pri 1080p omogućuje igračima da s dva snime sebe kako igraju i streamaju igre svojoj publici.

5G mmWave i sub-6 i Wi-Fi 6E služe za brzu povezivost i nisku latenciju te ultra-brzo učitavanje i download podataka.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI