DOK ČEKAMO Nintendo Switch Pro UpSwitch Orion | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DOK ČEKAMO Nintendo Switch Pro UpSwitch Orion

Autor Smartlife

Kompanija UpSwitch nudi dodatak s kojim ćete dobiti fullHD 11,6-inčni monitor za svoj Switch

 Orion-Switch-ekran.jpeg Izvor: Up-svitch.com

Svi čekaju Nintendo Switch Pro s velikim ekranom i boljim hardverom. U međuvremenu, zanimljiv je i Orion uz koji ćete više uživati u igrama, iako ne može stati u džep.

Za razliku od klasičnih konzola Nintendo Switch je donio nešto što je nedostajalo igračima širom svijeta – prijenosnu konzolu koja se lako povezuje na veliki ekran. Dobro, ne baš lako ako vam pri ruci nije dock, ali jasno vam je što mislimo.

ORION by Up-Switch crowdfunding video
Izvor: Youtube

Međutim, jedan od ograničavajućih faktora, koji je donekle ispravljen s OLED verzijom je mali ekran Switch konzole. I dok je ekran dovoljno veliki kada ste u pokretu, kako biste mogli nastaviti s igranjem igre, problem nastaje kada se hoćete igrate s još nekim, a niste kod kuće gdje vam se nalazi dock za povezivanje s TV-om.

Startup

UpSwitch je kompanija koja svoje financiranje traži kao startup preko Indiegogo kampanje i za sada su skupili pozamašnu sumu novca. Njihov Orion je dodatak za koji vjeruju da će znatno poboljšati korisničko iskustvo. Svakako je u pitanju jedan od najvećih Switch dodataka koje smo vidjeli, a koji pored velikog 11,6-inčnog ekrana nudi i jače stereo zvučnike, veću bateriju i bolje držače koji su svoj oblik preuzeli sa Switch kontrolera.

 Orion-Switch-Witcher.jpeg Izvor: Up-svitch.com

Skupa igračka

Ne sviđa nam se cijena jer Orion košta 300 dolara, što je jako blizu cijeni službene konzole. Pored toga, nije baš zgodno hodati okolo i nositi 11,6-inčni ekran s držačima i igrati se na otvorenom. Panel ekrana je LCD, što može zasmeta onima koji koriste OLED, a pomalo sumnjamo i u kvalitetu i poziciju stereo zvučnika koji su okrenuti prema natrag pa je pitanje koliko pravog stereo zvuka mogu pružiti kao i koliko će toga zaista doći do vas s obzirom na orijentiranost.

Dobro je što Orion nije ograničen samo na Switch već zahvaljujući HDMI portu ovaj ekran možete povezati i na druge konzole kao što su Xbox ili PlayStation i tako ih učiniti polu-mobilnim, na primjer kada odete na zimovanje i slično.

 Orion-Switch-Mario.jpeg Izvor: Up-svitch.com

 Orion-za-Xbox.jpg Izvor: Up-svitch.com

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI