KATAR 2022 Očekuju vas nezaboravna 5G iskustva | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

KATAR 2022 Očekuju vas nezaboravna 5G iskustva

Autor Krunoslav Ćosić

Za godinu dana u Kataru će početi svjetsko prvenstvo u nogometu

 Ericsson nogomet.jpg Izvor: Ericsson

Ericsson i Ooredoo surađuju kako bi nogometnim navijačima osigurali nezaboravna 5G iskustva na sportskom događaju u Kataru 2022. Sve počinje 21. studenog 2022., a trajat će do 18. prosinca.

Stotine tisuća navijača iz cijelog svijeta, uz nogomet i igru reprezentacije Hrvatske, uživat će u najboljim mogućim 5G iskustvima, obećava Ericsson – s partnerima će osigurati optimizaciju mreže i upravljanje događajima te 5G povezivanje na osam stadiona u šest gradova kao i u namjenskim fan zonama, zračnim lukama i mjestima atrakcija.

Ericsson i Ooredoo Qatar upravljat će radnim učinkom 5G radio pristupne mreže (RAN) u cijeloj mreži putem Ericsson Managed Services rješenja.

 EURO2020;D1;GROUP;B;RUSSIA;VS;BELGIUM;SAINT;PETERSBURG;12;JUN;2021;RUSSIAN;SUPPORTER;PICTURE;AHEAD;A;SOCCER;GAME;BETWEEN;BELGIUM'S;RED;DEVILS;FIRST;STAGE;2020;UEFA;EUROPEAN;FOOTBALL;CHAMPIONSHIP;SATURDAY;JUNE;SPO;100921068 Izvor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ljubitelji nogometa moći će uživati u pogodnostima povezivanja još prije jer se Ooredoo Qatar i Ericsson također udružuju na upravljanju mrežom događaja za regionalni turnir u Kataru od 30. studenog do 18. prosinca 2021.

Tekuća modernizacija nacionalne mreže Ericssona i Ooredoo Qatar usmjerena na 5G omogućuje Ooredoou Qatar da brzo implementira novu tehnologiju prema cilju pokrivenosti s 5G širom zemlje. Ojačana RAN mreža s Ericssonovim pogonom omogućit će Ooredoou Qatar mobilne širokopojasne veze s vrlo visokim mrežnim brzinama, malim kašnjenjem i velikim kapacitetom prijenosa podataka.

Obožavatelji će moći uživati u interaktivnosti u stvarnom vremenu visoke razlučivosti i iskustvima streaminga. Proizvodi i rješenja Ericssonovog radio sustava korišteni su već na stadionima u drugim dijelovima svijeta kako bi se povećala povezanost i povećao kapacitet, dajući navijačima vrhunsku mogućnost prijenosa uživo sa sportskih terena uz interaktivnu komunikaciju i usluge društvenog umrežavanja.

 20s;Young Adult;Man;Male;Caucasian;Football;Stadium;Sport;Event;Crowd;Fan;Supporters;World;Cup;Pitch;Goal;Green;Leisure;Digital;Digitally Generated;Computer Graphic;Soccer;Lights;Massive;Large;Huge;Big;Sunny;Blue;Bright;Sky;Clouds;Orange;Handsome;Brown Hair;Blue Eyes;Stubble;Attractive;Serious;Stern;Unsmiling;Frowning;National Flag;Identity;Flag;Banner;Patriotism;France;Supporter Izvor: - / Wavebreak / Profimedia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI