GMAIL NA ANDROIDU: Od sada može sam čitati vašu pristiglu poštu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GMAIL NA ANDROIDU: Od sada može sam čitati vašu pristiglu poštu

Aplikacija omogućuje jasniji prikaz teksta i ima funkciju automatskog čitanja

 Google Gmail i Chat.jpg Izvor: Google

Način čitanja omogućuje jasniji prikaz teksta i ima funkciju automatskog čitanja, a osim s Gmailom sada radi i s drugim aplikacijama za društveno umrežavanje i e-poštu.

Još 2020. godine Google je pokrenuo aplikaciju Reading Mode za operativni sustav Android, koja je s najnovijim ažuriranjem postala mnogo korisnija. Aplikacija koja omogućuje jasniji prikaz teksta i ima funkciju automatskog čitanja sada radi u Gmailu kao i na platformama za mikroblogging X i Threads.

Način čitanja također se može koristiti s drugim aplikacijama za društveno umrežavanje i e-poštu. Za one koji nisu upoznati s ovom aplikacijom način čitanja svaku stranicu pretvara u običan "čist" tekst, što olakšava čitanje bez ometanja.

Programeri napominju kako postoji mogućnost da aplikacija neće dobro raditi "u suradnji" sa svim aplikacijama za društveno umrežavanje i e-poštu, no za pretpostaviti je da će se to uskoro popraviti.

Osim toga, aplikacija ima i mogućnost čitanja teksta naglas, što može biti vrlo korisno kada ste u pokretu pa je slušanje svakako bolja opcija od čitanja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI