UMJETNA INTELIGENCIJA: Jednako mobilna kao i vaš mobilni uređaj | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

UMJETNA INTELIGENCIJA: Jednako mobilna kao i vaš mobilni uređaj

Autor Krunoslav Ćosić

Isprobajte ovih 5 AI alata za povećanje produktivnosti u pokretu

 Samsung Galaxy S24 & Galaxy S24+ & Galaxy S24 Ultra.jpg Izvor: Samsung

S obzirom da je umjetna inteligencija postala dio našeg dana i noći, vremena na poslu i kod kuće te na putovanju trebalo bi ju što bolje upoznati i što više koristiti kako bismo iskoristili sve benefite. I pametni telefoni su sve opremljeniji što se tiče AI-ja, a u tome prednjači Samsung s novom Galaxy S24 serijom.

Za vrijeme vožnje u javnom prijevozu predlaže vam kako razgovjetnije ili „poslovnije“ odgovoriti na e-mail vašeg šefa ili poslovnog partnera. Navečer vam pomaže arhivirati sve materijale i bilješke koje ste prikupili tijekom užurbanog dana i sastavlja sažetak u svega nekoliko trenutaka.

 Galaxy-S24-Series-Productivity-AI-Tools-NewsThumb-1440x960.jpg Izvor: Samsung

Donosimo nekoliko značajki s pomoću kojih Galaxy AI transformira način na koji radimo:

Zaobilaženje barijera u komunikaciji

Današnje tvrtke svakodnevno posluju preko granica i vremenskih zona kako bi se istražile nove tržišne mogućnosti. Međunarodna komunikacija može stvoriti nesporazume, zaplete i odgađanja u poslovanju gdje su točnost i brzina nužne.

Galaxy S24 pomaže stručnjacima učinkovitiju suradnju, bilo da su u uredu, rade od kuće ili negdje između. Isprobajte prijevod i prilagođeni ton za profesionalne e-mailove ili poruke uz značajku Chat Assist koja je dostupna na 13 jezika.

Pametni telefon nudi različite prijedloge sastavljanja poruke i stila pisanja generirane umjetnom inteligencijom, kako biste postigli pravi ton predstavljanja. Bilo da sastavljate formalni e-mail svom šefu ili zanimljivu objavu za društvene mreže ova značajka je dostupna izravno sa Samsung tipkovnice tako da ju možete koristiti na bilo kojoj aplikaciji i uvijek pogoditi odgovarajuću notu.

Organizacija i priprema su 80 posto obavljenog posla

Zna to svatko tko se unaprijed bavi organiziranjem posla koji tek slijedi. Organizirajte s AI dokumente i planove. Usred poslovnog projekta shvatili ste da su povezani materijali raspršeni posvuda: dugački e-mailovi, detaljni članci, PDF dokumenti i još mnogo toga.

 004-Galaxy-S24-Series-Productivity-AI-Tools-Note-Assist.jpg Izvor: Samsung

Kada biste sve potrebne resurse mogli objediniti u jedan format uštedjeli biste sate zamornog bilježenja i pretvaranja datoteka. Značajka Note Assist možete uređivati, čitati i spremiti sažete verzije svih svojih materijala u nekoliko poteza, pretvarajući mnoštvo dokumenata u strukturiranu arhivu.

Kada otvorite dokument Note Assist vas potiče da ga pohranite u Samsung Notes aplikaciju. Značajka može automatski oblikovati tekst i ispravljati pravopisne greške prije stvaranja jednostavnog ili detaljnog sažetka s ključnim natuknicama iznad glavnog teksta, za pregledniji prikaz najvažnijih informacija.

Značajka također može sažeti tekst iz papira i knjiga te prevesti bilješke na druge jezike dok Browsing Assist značajka može pretvoriti dugačke, detaljne članke u sažetke.

 002-Galaxy-S24-Series-Productivity-AI-Tools-Chat-Assist.jpg Izvor: Samsung

Precizno bilježenje sastanaka

Ako je pred vama je klasičan poslovni izazov — nalazite se na važnom sastanku i pokušavate bilježiti bitne teze i istovremeno ostati fokusirani te doprinositi razgovoru s Galaxy S24 pametnim telefonom možete postići oboje.

Transcript Assist

Stvara potpune i točne zapise sastanaka i razgovora. Jednostavno snimite sastanak pomoću integrirane Samsung Voice Recorder aplikacije, a zatim će Transcript Assist ponuditi pretvorbu u tekst, s raspoređenim rečenicama prema pojedinačnim govornicima.

 005-Galaxy-S24-Series-Productivity-AI-Tools-Transcript-Assist.jpg Izvor: Samsung

Kada dobijete prijepis razgovora možete ga podijeliti s kolegama ili urediti u Samsung Notes aplikaciji te dodati AI generirani sažetak s ključnim natuknicama pomoću Note Assist značajke. Ako imate prethodno snimljene audio datoteke bez korištenja Transcript Assist, Text to Audio značajka ih može naknadno pretvoriti u bilješke.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI