CYBERPUNK 2077: ULTIMATE EDITION: Stiže veliko ažuriranje za PC, PS5 i Xbox | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

CYBERPUNK 2077: ULTIMATE EDITION: Stiže veliko ažuriranje za PC, PS5 i Xbox

Autor Igor Martić

Dostupna je službena najava za lansiranje, a uključuje Keanu Reeves i Idris Elba

 Cyberpunk 2077 Ultimate Edition (3).jpg Izvor: Youtube

Ako se pitate koliko je veliko ažuriranje igre Cyberpunk 2077 2.1 za PC, PS5 i Xbox odgovor je: ovisi o konzoli odnosno platformi na kojoj se igra igra.

Cyberpunk 2077 2.1 update posljednja je velika promjena te donosi visoko traženi metro sustav u igru uz nekoliko drugih vrijednih promjena. Ažuriranje Cyberpunk 2077 2.1 je nešto poput oproštaja od igre koja je prošla kroz mnogo toga od svog originalnog izdanja 2020.

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition - službena najava za lansiranje (ft. Keanu Reeves, Idris Elba)
Izvor: Youtube

Sjećamo se, u nekom je trenutku igra bila i zapostavljena. Međutim, u 2023. se Cyberpunk 2077 smatra jednim od najboljih RPG-ova. Potpuno novo ažuriranje 2.1 proširuje neke od sustava u igri i smatra se posljednjim velikim ažuriranjem koje će ikada dobiti.

Što se tiče veličine ažuriranje Cyberpunk 2077 2.1 gotovo je jednako veliko kao ažuriranje 2.0. Razlog je veliki broj promjena koje se uvode. Veličina za sve tri platforme ovisi o platformi na kojoj se igra:

PS5: 37,8 GB
PC: 43 GB
Xbox: 53,68 GB

Od lansiranja verzije 2.0 Cyberpunk 2077 se može igrati samo na aktualnim konzolama, što uključuje PS5, Xbox Series X i Series S. Ako imate neku od prethodnih generacija konzola nećete moći preuzeti novo ažuriranje 2.1.

 Cyberpunk 2077 Ultimate Edition (2).jpg Izvor: Youtube

 Cyberpunk 2077 Ultimate Edition (4).jpg Izvor: Youtube

Uz metro sustav, ažuriranje tvorca CD Project Red donosi radioport, nova vozila, upotrebljiv sustav podzemne željeznice u Night City, sudjelovanje u auto utrkama koje se mogu ponavljati, opcije za slušanje radija pješice, promjene u korisničkom sučelju, promjene HUD-a i još mnogo toga. Stoga, uživajte u zadnjem velikom ažuriranju koje prilično približava Cyberpunk 2077 svojem kraju.

Glavni CD Projekt Red tim se nalazi u Varšavi te će od sada svoj fokus usmjeriti na sljedeću igru iz serije Witcher, kodnog naziva Project Polaris.

 Cyberpunk 2077 Ultimate Edition (1).jpg Izvor: Youtube

 Cyberpunk 2077 Ultimate Edition (5).jpg Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI