IGRA PACIFIC DRIVE: Lansirat će se u veljači 2024. | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

IGRA PACIFIC DRIVE: Lansirat će se u veljači 2024.

Autor Ivan Vukić

Popravite svoj automobil prije sljedećeg izlaska u šume i močvare

 Pacific Drive (7).jpg Izvor: Youtube

Na konzolu PlayStation 5 će igra Pacific Drive stići 22. veljače 2024. Igranje ima više faza – popravak i nadogradnju automobila, planiranje vaših ruta i vraćanje u jednom komadu nakon pljačke. Kako ulazite dublje u šume, močvare i druga područja olimpijskog poluotoka izgradit ćete znanja i vještine koje su vam potrebne za preživljavanje.

Nakon povratka u garažu u jednom komadu, prije početka popravka vozila, odvojite minutu i procijenite štetu - dobar pogled na pojedinačne dijelove vašeg automobila često će vam pokazati na čemu treba najviše raditi.

 Pacific Drive (3).jpg Izvor: Youtube

Moguće je da vam je probušena guma koju treba popraviti pomoću seta za brtvljenje ili možete sami napraviti potpuno novi kotač. Ako je nešto slomljeno možete izraditi novi dio od starog željeza i drugih materijala koje ste prikupili na zadnjem putovanju.

I vaša prednja svjetla, motor i kotači mogu pretrpjeti štetu od Zone (ili vaše vožnje), a također je dobra ideja da ih pregledate. Automobil poprskajte glatkim novim slojem boje ili nanesite neke trkaće pruge koristeći potrošne naljepnice.

Također biste se trebali pobrinuti za bitne stvari poput plina i punjenja baterija nakon što izvršite nadogradnje. U garaži je benzinska pumpa na kojoj možete napuniti rezervoar i spremnike za plin.

 Pacific Drive (1).jpg Izvor: Youtube

Ne zaboravite da morate stati kod planera rute, ogromne karte na zidu koja prati vaš napredak kroz Zonu i daje vam bitne informacije. Zadržite pokazivač miša iznad lokacija kako biste otkrili informacije o tome kamo ste krenuli prije odabira konačnog odredišta.

Na svom ćete se putovanju zaustavljati na napuštenim autocestama pa je dobra ideja i znati nešto o putovanju ispred vas. Provjerite atmosferske pomake, gustoću zračenja, potencijalne susrete s anomalijama, dostupnost resursa i još mnogo toga.

Također ćete skupljati sidra, kaže na Playstation blogu Blake Dove, stručnjak za komunikacije i marketing u Ironwood Studios. Ove svjetleće kugle daju vam posebnu energiju koju možete koristiti za nadogradnju automobila i bijeg iz Zone.

Nakon što u igri Pacific Drive prikupite resurse i imate dovoljno sidara vrijeme je za polazak. Procijenite svoje okruženje i pogledajte svoju kartu u automobilu prije nego što odaberete jedan od mnogih dostupnih izlaza.

Ali, budite pametni. Do nekih će izlaza biti lakše doći nego do drugih. Kako odaberete Zonska oluja će vam se početi približavati; od tada nadalje, to je utrka na sigurno. Probijajte se kroz lišće, ribljim repom kroz blato i pokušajte držati kotač usmjeren ravno prema golemom stupu svjetlosti koji se penje u nebo jer tamo ste krenuli.

Pacific Drive - Najava s datumom izlaska | Igre za PS5
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI