PRILAGOĐENA KONZOLA: Osvojite Bluey Custom Xbox Series X | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PRILAGOĐENA KONZOLA: Osvojite Bluey Custom Xbox Series X

Autor Krunoslav Ćosić

Xbox obožavateljima nudi priliku za osvajanje posebne konzole za igranje

 Bluey Custom Xbox Series X.jpg Izvor: xbox

Prilagođena konzola Xbox Series X dolazi s Bluey temom, a živopisna boja i dizajn Microsoftove konzole odišu Blueyjevom visokom energijom i ljupkom osobnošću: Budete li imali sreće možete osvojiti i besplatni kontroler koji također sadrži Blueyjevu sestru.

Osvojiti ovu konzolu i kontroler možete prateći Xbox i retvitajući tweet nagradne igre za Xbox. Akcija završava 13. prosinca 2023. Zabava ne prestaje jer se djeca i obitelji mogu pridružiti zabavi s Bluey i njezinom obitelji iz prve ruke u Bluey: The Videogame!

 Bluey The Videogame.jpg Izvor: Youtube

Dugo očekivana video igra trebala bi biti objavljena na Xbox Series X|S, Xbox One i PC-u. Po prvi put istražite kultne lokacije kao što su Heeler House, Playgrounds, Creek i plaža. Igrajte neke od svojih omiljenih igara iz TV emisije kao što su Keepy Uppy, Magic, Xlylophone i još mnogo toga.

Ova igra neće biti "malo teška", samo će biti jako zabavna. Doživite radost i čudo Blueyeva svijeta, uz lokalni multiplayer kako biste se mogli igrati s prijateljima i obitelji u modu priče i besplatnoj igri. Istražite i skupljajte predmete za svoju knjigu naljepnica, otključajte haljine i otkrijte mnoge tajne i skrivene reference na svakoj lokaciji.

Bluey: Videoigra - najava | Igre za PS5 i PS4
Izvor: Youtube

Xbox također nudi roditeljima i obiteljima praktične postavke jednostavne za korištenje kako bi upravljali iskustvom igranja svoje obitelji i prilagodili postavke kako bi odgovarale jedinstvenim potrebama njihove obitelji.

Aplikacija Xbox Family Settings omogućava roditeljima i skrbnicima upravljanje vremenom ispred ekrana, postavkama privatnosti, zahtjevima za prijateljstvo itd. Aplikacija je dostupna besplatno za iOS i Android uređaje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI