DOBAR TRIK IZ MICROSOFTA: Prljava soba postaje čista | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DOBAR TRIK IZ MICROSOFTA: Prljava soba postaje čista

Autor Krunoslav Ćosić

Nova će značajka biti dostupna uz web kameru u aplikaciji Microsoft Teams

 Microsoft Teams.jpg Izvor: Jirapong Manastrong / Alamy / Alamy / Profimedia

Odlična novost za sve koji rade od kuće, a ne da im se sređivati sobu u kojoj hibridno rade. Zahvaljujući značajki „decorate your background” (ukrasite svoju pozadinu) i umjetnoj inteligenciji Microsoft Teams će očistiti i ukrasiti vašu neurednu pozadinu, dok preko web kamere imate video sastanak.

AI značajka će poboljšati vaš glas i web kameru već od početka 2024. godine, a u radu koristi generativne AI efekte za čišćenje i zamjenu nereda u pozadini tijekom videopoziva. To je nadogradnja već poznate značajke s virtualnim pozadinama. Nova značajka će raditi u stvarnom svijetu, a najviše sliči filtrima proširene stvarnosti koje možete pronaći na Snapchatu.

 Microsoft Teams decorate your background 1.jpg Izvor: Microsoft

 Microsoft Teams decorate your background 2.jpg Izvor: Microsoft

Što se sve može napraviti tijekom video poziva u aplikaciji Microsoft Teams? Moguće je ukrasiti pozadinu iza svojih leđa dodavanjem biljaka, raznih svjetala i predmeta. Za očekivati je da će dekoriranje raditi dobro, sudeći po prvim dojmovima ljudi koji su već vidjeli kako funkcionira.

Mnogima će ovo dobro doći kako bi se organizirali dobiju li u posljednji trenutak poziv za video sastanak te će tako sakriti neurednu pozadinu, ali i izbjeći virtualne pozadine lažnog izgleda.

 Microsoft Teams decorate your background.gif Izvor: Microsoft

Nešto ranije će u Microsoft Teams doći značajka glasovne izolacije. Zahvaljujući njoj Teams će prepoznati vaš glas i potisnuti sve druge zvukove iz okoliša kako bi osigurao da se čuje samo jedna osoba, prilikom neplaniranih poziva i sastanaka u virtualnom svijetu. To znači da ćete moći razgovarati i u bučnom kafiću, ako vas iznenadi poziv, a nemate se vremena organizirati ili pronaći neko drugo, prihvatljivije mjesto.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI