SERIJA DOLAZI NA NETFLIX Prvi Tomb Raider anime | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SERIJA DOLAZI NA NETFLIX Prvi Tomb Raider anime

Autor Smartlife

Iako slavi 25 godina Tomb Raider serijala, Square Enix ne otkriva sve o novom projektu

 Lara Croft Tomb Raider Netflix Anime Serija.jpeg Izvor: SQUARE ENIX

Kapa dolje za Square Enix, Crystal Dynamics i sve koji budu radili na pričama novih i starih igara - ako to zaista i urade. Među novim serijama koje dolaze na Netflix odmah smo zapazili prvi Tomb Raider anime za koji je konačno objavljeno više detalja.

Očigledno je da smo očekivali previše jer iako obilježava 25 godina Tomb Raider serijala, Square Enix ne otkriva sve ono što bismo željeli (sa)znati o ovom interesantnom projektu. Netflix ne radi samostalno na prvoj TR anime seriji već u suradnji sa studijem iza igara, Crystal Dynamics, s kojim trenutno pokušava ujediniti vremenske linije između starijih igara i relativno svježe i uspješne reboot trilogije koja je otpočela 2013. godine.

 Lara Croft Tomb Raider (10).jpg Izvor: Youtube

Prodano je više od 25 milijuna primjeraka iz posljednje tri Tomb Raider igre, ali Square Enix i Crystal Dynamics sada moraju napraviti poveznicu s već postojećim Tomb Raider klasicima jer - to tako mora biti. Ako su ove tri igre stvorile Laru onda moramo znati i što se desilo od kraja Shadow of the Tomb Raider do Tomb Raider originala u kojem je Lara već opaka ženska…

Anime će, dakle, prikazivati radnju od ranih početaka heroine Lare Croft pa sve do kasnijih avantura u njezinom zrelom dobu. Bit će to težak zadatak jer se raniji Tomb Raider naslovi i nova trilogija dosta razlikuju u tonalitetu. Lara ima dva pištolja, ali koristi i daleko više akrobatske sposobnosti i ne upotrebljava luk i strijelu, između svega ostalog.

 Lara Croft Tomb Raider 25 godina.jpg Izvor: Crystal Dynamics

Starije igre su čista akcijska avantura s puno raskošnih scena dok prethodna tri naslova više idu prema realizmu i prizemnijoj Lari te događajima u koje ulazi nepripremljena. Datuma izlaska nove serije još uvijek nema.

 Lara-Kroft-Tomb-Raider-1.jpg Izvor: Crystal Dynamics

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI