VIŠE NE MORATE SAMI ČITATI SVOJU E-POŠTU: On će to učiniti umjesto vas | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

VIŠE NE MORATE SAMI ČITATI SVOJU E-POŠTU: On će to učiniti umjesto vas

Autor Smartlife

Uz nadolazeće Bard ažuriranje Google će predstaviti značajku Bard Extensions

 Google Bard (1).jpg Izvor: Omar Marques/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nova će značajka AI pomoćniku omogućiti pretraživanje i korištenje rezultata drugih korisničkih usluga.

Google je upravo najavio nova ažuriranja svog AI pomoćnika - Google Bard, vlastitu verziju ChatGPT-a, uključujući integraciju s najpopularnijim Googleovim aplikacijama: Gmail, Docs, Drive, Google Maps, YouTube i Google Flights.

Novi "refresh" će Bardu donijeti funkciju dvostruke provjere odgovora, kao način borbe protiv raznih neprovjerenih sadržaja s interneta, kao i podršku za više od 40 jezika.

 Google Bard (2).gif Izvor: Google

Novi gumb za dvostruku provjeru stvoren je kao oružje za borbu protiv dezinformacija i izmišljenih sadržaja po kojima je Bard postao poznat. Ovakav potez predstavlja svojevrsno javno priznanje Googlea kako Bard nije posve pouzdan.

Za aktiviranje spomenutog gumba samo kliknite na slovo "G" ispod Bard rezultata pretraživanja. No, iako je Bardu uspio doći do ozbiljnih odgovora na upite odgovori nisu uvijek bili najlogičniji, piše Ars Technica.

Novo ažuriranje također će uvesti Bard Extensions, značajku koja omogućuje AI pomoćniku da koristi rezultate iz drugih Googleovih usluga i koristi ih u razgovoru.

 Google Bard (2).jpg Izvor: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Tako, primjerice, Bard može čitati korisničke mailove pohranjene na Gmailu i iz njih izvlačiti podatke o datumima polaska na putovanje ili saznati sve o vama čitajući vaš životopis pohranjen na Google disku.

Google također navodi da Bard također može "izvući" podatke o vremenu leta i hotelu u kojem korisnik boravi, zatim koristiti Google Maps za određivanje rute putovanja do zračne luke kao i predložiti odgovarajuće videozapise s YouTubea vezane uz odabrano odredište ili samo putovanje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI