ROBLOX: Igra uskoro stiže na PlayStation | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ROBLOX: Igra uskoro stiže na PlayStation

Autor Davor Dakić

Objavljen je i datum - 10. listopada 2023. igra će biti dostupna za korisnike Sonyjeve igraće konzole

 Roblox (2).jpg Izvor: Playstation

Roblox se najavljuje kao jedna od najvećih 3D imerzivnih platformi koje će biti dostupne na PlayStationu sljedeći mjesec. Postoji više od 66 milijuna aktivnih korisnika dnevno i ogromna raznolikost 3D imerzivnih iskustava koje je stvorila globalna zajednica.

Uvijek postoji nešto novo što se može otkriti i proširiti iskustvo te se dobro zabaviti. Možda želite istražiti površinu Marsa ili unutrašnjost kita? Sami izgradite sljedeće veliko arhitektonsko čudo, osmislite modni dizajn koji postavlja trendove.

Uz punu podršku za više platformi možete se pridružiti svojim prijateljima zajedno s milijunima drugih na njihovim računalima, mobilnim uređajima, konzolama ili u VR-u. Dakle, čak i ako ste online kod kuće, a vaš prijatelj putuje vlakom i dalje ćete se moći zabaviti zajedno.

 Roblox (1).jpg Izvor: Playstation

Kroz platformu možete biti sve što možete zamisliti. Stoga pokažite svoj jedinstveni stil i prilagodite svoj avatar mnoštvom odjeće, dodataka i uz još mnogo toga. Uz stalno rastući katalog stavki avatara nema ograničenja u izgledu koji možete stvoriti.

S toliko opcija zašto ih jednostavno ne zamijeniti svaki dan? U vašem inventaru uvijek ima mjesta za nešto novo i maštovito. Slobodno izrazite svoju kreativnost, oživite svoje ideje i izrazite se dok gradite iskustva i avatare iz svojih snova i dijelite ih s Roblox zajednicom.

 Roblox (3).jpg Izvor: Playstation

 Roblox (4).jpg Izvor: Playstation

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI