YOUNIVERSITY INICIJATIVA: Studentima nudi niz aktivacija | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

YOUNIVERSITY INICIJATIVA: Studentima nudi niz aktivacija

Autor Krunoslav Ćosić

Inicijativa studentima omogućuje prilike za upoznavanje, učenje, a ujedno i zabavu

 092_Galaxy_flip5W6L_hands-on_ocean_greensilver_LI.jpg Izvor: Samsung

Samsung Electronics nastavlja sa svojom inicijativom YOUniversity koja studentima omogućuje prilike za upoznavanje, učenje, a ujedno i zabavu kroz niz online te programa uživo. Samsung kao tvrtka koja potiče inspiraciju i originalnost, poziva mlade da pokažu svoj stav, istraže, fotografiraju i snime svoja fakultetska iskustva te ih podijele s kolegama i prijateljima dok istodobno ostvaruju benefite tvrtke Samsung.

U suradnji s odabranim fakultetima i alumni klubovima, Samsung studentima nudi niz aktivacija osmišljenih samo za njih, a koje će biti dostupne na platformi i uživo. Aktivnosti platforme predstavljaju kombinaciju digitalnih i aktivacija uživo putem kojih studenti imaju priliku bolje se upoznati, učiti, zabaviti se i usput osvojiti sjajne pogodnosti iz Samsung mobilnog portfelja.

 127_FLIP5_QUICKSHOT_LI.jpg Izvor: Samsung

Među pogodnostima je i Try& Buy, jedinstvena mogućnost da prijavom na platformu i ostvarenjem uvjeta studenti isprobaju pametni telefon Galaxy Z Flip5 ili pametne satove Galaxy Watch6 serije, ali i uređaje iz Galaxy S23 serije.

U inicijativu su do sada bile uključene obrazovne institucije iz Hrvatske kao što su Veleučilište Edward Bernays, ZŠEM Zagreb, RIT Zagreb & Dubrovnik, VERN i PVZG. Uz obrazovne institucije, dio projekta su bile i brojne studentske i ostale organizacije kao što su AISEC, eSTUDENT, HSA, YOUNG LEADERS FORUM, LEAP konferencija, TEDxZagreb, SC Zagreb te portal Srednja.hr.

Također, u sklopu studentskih centara u Zagrebu, Rijeci i Osijeku studenti će imati priliku doznati više o najnovijoj seriji Samsung uređaja kao i o samoj YOUniversity inicijativi. Više informacija o Samsung YOUniversity platformi, pogodnostima i eventima potražite na poveznici.

 Galaxy S23 Ultra_Lifestyle_18_LI.jpg Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI