U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: 5 najvažnijih zanimljivosti s Gamescom 2023 | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: 5 najvažnijih zanimljivosti s Gamescom 2023

Autor Krunoslav Ćosić

U Kelnu u Njemačkoj, na gaming sajmu Gamescom 2023, predstavljeni su zanimljivi detalji o novim naslovima

 Gamescom 2023.jpg Izvor: Koelnmesse / gamescom

Uz aktualne igre koje se mogu igrati gamerima je bitno znati što se sprema u studijima u kojima se razvijaju igre. Gamescom 2023 pokazao je mnoge detalje na već otkrivenim igrama koje će biti objavljene ove godine. Otkrivene su mnoge informacija o dugo očekivanim igrama poput COD MW3, Alan Wake 2 itd. Ovo je 5 najboljih trenutaka s događaja koje ističe thesportsrush.

5) Call of Duty Modern Warfare 3 (2023.)

Ovo je jedna od najočekivanijih pucačina u ovoj godini, a tijekom Gamescoma 2023. obožavatelji su prvi put vidjeli isječke iz Operacije 627 u kojoj opsadni tim preuzima misiju u zatvoru Verdansk, a koji je izvorno bio u Warzoneu.

Cilj misije nije nepoznat jer je usko povezan s pričom, a odvija se noću kao nevidljiva misija. Obožavatelji kažu da je vrlo slična misiji iz ranijeg Call of Duty Modern Warfare 2 iz 2009. godine.

Nova igrica Modern Warfare 3 izgleda smiješno...
Izvor: Youtube

4) Tekken 8

Naslov je otkriven tijekom samog game showa u Njemačkoj. Borilačka igra jedna je od najomiljenijih i uglavnom se uspoređuje s franšizom Street Fighter, a planirani datum izlaska je 26. siječnja 2024. godine.

Gameplay pokazuje novi mod za jednog igrača i Arcade Quest, a nova značajka vraća nas na stare dane kada su ovakve igre bile najpopularnije. Tekken 8 će omogućiti novim igračima međusobnu interakciju u novoizgrađenoj online platformi za ljubitelje borbenih igara.

Tekken 8 - Release Date and Exclusive Content Reveal Trailer | PS5 Games
Izvor: Youtube

3) Black Myth Wukong

Za ljubitelje souls-like žanra Black Myth Wukong nije ništa novo. Iako je prvobitno otkriven prije gotovo 3 godine igrači su očekivali datum izlaska, ali to se nije dogodilo. Temeljena na Unreal Engineu 5 igra Black Myth Wukong će sadržavati grafiku sljedeće generacije s dodacima koji prkose žanru.

U igri ćete se, kad u 2024. godini bude objavljena, suočiti s kineskim mitskim likovima i krenuti na nemilosrdno putovanje. Kao što se vidi iz nedavno objavljenog gameplaya igra izgleda sjajno i sigurno će biti spektakl za ljubitelje ovog žanra. Možda su ipak mogli objaviti točan datum izlaska?!

Black Myth: Wukong | Gamescom 2023 Opening Night Live Gameplay Trailer
Izvor: Youtube

2) Alan Wake 2

Tijekom Gamescoma 2023 objavljen je službeni trailer za Alan Wake 2 te daje dublji pogled na novu franšizu. Isječci iz gameplaya također su prikazani u najnovijem traileru gdje se protagonist pokušava izboriti sa svojim demonima.

Pretpostavlja se da će igra koristiti snimke uživo kao što su korištene u omiljenim igrama Remedy Entertainmenta (poput Control i Quantum Break). Ako pogledate trailer vidjet ćete detaljan uvid u to koliko će priča biti bizarna poput svog prethodnika. Igrači će igru moći početi igrati ubrzo, već od 27. listopada 2023. godine.

Alan Wake 2 | 4K NVIDIA DLSS 3.5 svjetska premijera
Izvor: Youtube

1) Cyberpunk 2077 Phantom Liberty

Nudeći istraživačku priču Phantom Liberty je najočekivaniji DLC za Cyberpunk 2077. Stižu novi dodaci,
nova avantura s V-om i Johnnyjem Silverhandom, koji su bili glavni likovi osnovne igre. Priča se da bi se u novom nastavku trebao pojaviti lijek koji će pomoći glavnom protagonistu. Igrači će moći isprobati sve ove nove dodatke već od 27. rujna 2023.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty — New Ways to Play
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI