STIŽU NA XBOX GAME PASS: Sea of Stars, Texas Chain Saw Massacre, Gris i Firewatch | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

STIŽU NA XBOX GAME PASS: Sea of Stars, Texas Chain Saw Massacre, Gris i Firewatch

Autor Krunoslav Ćosić

Poželite li istraživati divlje okoliše, misterije, bježati od raznih čudovišta?

 Xbox Game Pass.jpg Izvor: xbox

Možda čak i sami želite u virtualnom svijetu biti čudovište - to su neke vrlo specifične stvari koje biste mogli željeti, a upravo te igre dolaze uskoro na Xbox Game Pass.

The Texas Chain Saw Massacre

 The Texas Chain Saw Massacre.jpg Izvor: xbox

Teksaški masakar motornom pilom su mnogi sigurno pogledali u kinu ili kod kuće, a sada je masakr dostupan i kao igra. Preuzmite ulogu jednog člana iz ozloglašene obitelji Slaughter ili njihovih žrtava u The Texas Chain Saw Massacre, asimetričnom horor iskustvu u trećem licu temeljenom na revolucionarnom i kultnom horor filmu iz 1974. godine. Doživite ludilo i jezu.

Sea of Stars

 Sea of Stars.jpg Izvor: xbox

Krajem kolovoza, točnije 29. kolovoza 2023. za cloud, konzole i PC stiže igra Sea of Stars. Dostupno uz Game Pass igra Sea of Stars je RPG na poteze inspiriran klasicima. Priča priču o dvoje Djece solsticija koji kombiniraju moći sunca i mjeseca kako bi izveli magiju pomrčine, jedinu silu sposobnu obraniti se od monstruoznih kreacija zlog alkemičara poznatog kao The Fleshmancer.

Gris

Igra stiže 5. rujna 2023. Gris je mlada djevojka puna nade, ali izgubljena u vlastitom svijetu u kojem se suočava s bolnim iskustvom svog života. Njezino putovanje kroz tugu očituje se u njezinoj odjeći koja daje nove sposobnosti za bolje snalaženje u svojoj izblijedjeloj stvarnosti.

Firewatch

Firewatch je misterija za jednog igrača u prvom licu smještena u divljinu Wyominga, gdje je vaš jedini emocionalni spas osoba s druge strane ručnog radija. Istraživat ćete divlje i nepoznato okruženje, suočavati se s pitanjima i donositi odluke koje mogu izgraditi ili uništiti jedini smisleni odnos koji imate.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI