MARK JE ODGOVORIO NA IZAZOV: Borba bi mogla biti održana u kolovozu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MARK JE ODGOVORIO NA IZAZOV: Borba bi mogla biti održana u kolovozu

Autor Krunoslav Ćosić

Zuckerberg je za odgovor iskoristio svoju novu platformu Threads

 Mark Zuckerberg i Elon Musk.jpg Izvor: MANDEL NGAN / AFP / Profimedia

"Spreman sam danas", napisao je Mark Zuckerberg na Muskov nedjeljni tweet u kojem je napisao kako vježba za borbu u kojoj bi dvojac trebao odmjeriti snagu i šake, ali i druge dijelove tijela s obzirom da Mark već duže vrijeme vježba jiujitsu.

Zuckerberg je napisao da čeka Elonovu potvrdu datuma meča. Mark je već ranije predložio 26. kolovoza 2023. kao datum održavavanja borbe u kavezu u Las Vegasu. Time se nastavlja svojevrsni ping-pong između vlasnika društvenih mreža.

 Elon Musk i Mark Zuckerberg.jpg Izvor: Twitter / Mario Nawfal

Kao što je poznato Elon Musk je na Twitteru (odnosno mreži X) napisao da će se borba prenositi uživo na njegovoj platformi društvenih medija, a prihod će ići u dobrotvorne svrhe za veterane. Na to mu je Zuckerberg odgovorio na Threadsu: "Ne bismo li trebali koristiti pouzdaniju platformu koja zapravo može prikupiti novac u dobrotvorne svrhe?"

Podsjetimo se, potencijalna borba "Zuck protiv Muska" započela je kada je Musk 20. lipnja ove godine objavio da je "spreman za meč u kavezu" sa Zuckerbergom, koji trenira jujitsu i na Instagramu je tada napisao neka mu pošalje lokaciju na kojoj će se boriti. Musk je predložio "Vegas Octagon", što je referenca na centar u kojem se održavaju glavni MMA okršaji.

Ako vas zanima tko ima više šanse za pobjedu Musk je u dodatnom tvitu u nedjelju nagovijestio "ako borba bude kratka vjerojatno ću pobijediti".

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI