SAD JE VRIJEME ZA PREUZETI OVU IGRU: Midnight Ghost Hunt je besplatan | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SAD JE VRIJEME ZA PREUZETI OVU IGRU: Midnight Ghost Hunt je besplatan

Autor Igor Martić

S ocjenom 4,4 od mogućih 5 bodova ponoćni lov na duhove bit će sigurno uzbudljiv

 Midnight Ghost Hunt (2).jpg Izvor: Epic Games

Epic Games ovih dana časti s video igrom za PC računala - Midnight Ghost Hunt inače košta 19,99 eura, a do 8. lipnja 2023. je besplatan za preuzimanje, samo uz otvoren račun na popularnoj platformi za gamere.

Kaotična igra skrivača namijenjena je za igranje s više igrača. U video igri ste vlasnici naizgled bezopasnih predmeta poput duhova, a morat ćete ih loviti prije nego što sat otkuca ponoć.

Ležeći u zasjedi na nizu ukletih lokacija nemilosrdni duhovi vrebaju hodnicima. Za njihovo eliminiranje zaduženi su Lovci na duhove, do zuba naoružani tehnologijom za uništavanje duhova kako bi ih protjerali u drugo kraljevstvo! Igrajte i Ghost i Hunter u kaotičnoj borbi 4 na 4 između živih i mrtvih.

 Midnight Ghost Hunt (1).jpg Izvor: Epic Games

Kao duh sakrijte se unutar naizgled bezopasnih komada namještaja kako biste izbjegli lovce. Nijedan stolac, svjetiljka ili stari sat nisu nevini u ovoj ludnici. Zabavi nije kraj jer kada sat otkuca 12 počinje vještičji sat, a lovci postaju progonjeni. Događaji se mijenjaju i duhovi lovcima daju ograničeno vrijeme da prežive njihov osvetnički gnjev.

Igrajte zajedno i komunicirajte sa svojim timom i osigurajte trijumfalnu pobjedu dajući jedni drugima smjernice o stazama kojima neprijatelji obično koračaju. Stvorite sinergiju sa sposobnostima vašeg tima da nadmudri svoje protivnike.

Ograničenja stvarnosti ne odnose se na duhove, naravno. Iskoristite svoje nadnaravne moći, koje uključuju pretvaranje u nevidljivost, mogućnost lebdenja namještaja. Duhovi se čak mogu sakriti naočigled maskirajući se u lovčevog dvojnika!

 Midnight Ghost Hunt (7).jpg Izvor: Epic Games

Lovci moraju odabrati svoje oružje iz cijelog niza visokotehnoloških naprava dizajniranih za istjerivanje duhova. Otkrijte sablasne prisutnosti pomoću Spectrofona, Radara i Pathfindera, uhvatite ih zamkom i usisajte njihove spektralne ostatke pomoću vakuuma – ili ih jednostavno raznesite u sitne komadiće pomoću Spectral Cannona, maljeva, harpuna, sačmarica koje izbacuju sol.

Istražite niz uznemirujućih okruženja uključujući napušteno kazalište, jezivu vilu i prokleti gusarski brod. Svaka lokacija sa sobom donosi različita taktička razmatranja i predmete za bacanje kao i različite prilike za izvođenje trikova s protivnicima. Puno toga dolazi tijekom ranog pristupa...

Ovo je igra s mogućnošću ranog pristupa

Igre s ranim pristupom još su u razvoju i mogu se značajno promijeniti s vremenom. Kao rezultat toga, možete iskusiti nepredviđene probleme ili potpuno nove elemente igranja tijekom igranja ove igre, upozoravaju autori igre. Prednost je što igru možete igrati već sada kako biste ju osjetili dok se završava. Ili možete pričekati dok ne ponudi potpunije iskustvo.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI