Preuzmite besplatno PC igru Fallout: New Vegas - Ultimate Edition | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Preuzmite besplatno PC igru Fallout: New Vegas - Ultimate Edition

Autor Igor Martić

Osjetite vrućinu u New Vegasu, gradu sanjara

 Fallout New Vegas - Ultimate Edition (4).jpg Izvor: Epic Games

New Vegas - Ultimate Edition sadrži sadržaj za odrasle koji se preporučuje samo za osobe starije od 18 godina pa uzmite u obzir tu činjenicu ako niste punoljetni.

Čak ni nuklearne padavine nisu mogle usporiti vrevu Sin Cityja. Istražite ogromna prostranstva pustinjske pustoši i pogledajte Veliki jugozapad kakav se samo mogao zamisliti u Falloutu. To je tip grada u kojem kopate sami sebi grob prije nego vas upucaju u glavu i ostave da umrete... i to prije nego što stvari stvarno postanu ružne.

To je grad sanjara i očajnika kojeg razdiru zaraćene strane koje se bore za potpunu kontrolu nad ovom pustinjskom oazom. To je mjesto gdje prava vrsta osobe s pravom vrstom oružja može stvarno stvoriti ime za sebe i usput steći više od neprijatelja ili dva.

 Fallout New Vegas - Ultimate Edition (2).jpg Izvor: Epic Games

Predstavljanjem Ultimate Editiona, Bethesda Softworks nudi vam priliku da udvostručite i dobijete potpuni paket zabave u New Vegasu. Po prvi put u jednom paketu možete dobiti sav Fallout: New Vegas sadržaj uključujući kompletan paket vrlo hvaljenih dodatnih sadržaja: Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues i Lonesome Road.

Bit ćete naoružani najnovijim spremištem jedinstvenog oružja, vrsta streljiva i recepata iz najnovijih paketa dodataka: Courier's Stash i Gun Runners Arsenal.

Bez obzira jeste li iskusni istraživač Mojavea ili igrate igru po prvi put, vidjet ćete da postoji više prijatelja i neprijatelja koje možete steći, više posljedica za vaše postupke i više prilika da živite u slavi ili sramoti diljem Wastelanda. Odluke koje donesete bit će ključne za vaš opstanak kao i uvijek.

 Fallout New Vegas - Ultimate Edition (1).jpg Izvor: Epic Games

Svijet New Vegasa prostraniji je nego ikada. Svako novo posebno područje predstavlja svježi skup razgranatih zadataka, izvanredne osobnosti i više prilika da glumite Spasitelja ili Pariju domorocima New Vegasa.

Igra Fallout: New Vegas - Ultimate Edition je besplatna za preuzimanje na PC računalo do 1. lipnja 2023. godine, a inače košta 19,99 eura. Za igranje će vam biti potrebno PC računalo s minimalno 2 GB radne memorije i 10 GB slobodnog prostora na disku. Bit će Ok i ako na računalu imate stari Windows 7 ili Vista pa čak i prastari XP.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI