OGRANIČENO IZDANJE: Šešir nastao u suradnji s tvrtkom Samsung | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OGRANIČENO IZDANJE: Šešir nastao u suradnji s tvrtkom Samsung

Autor Krunoslav Ćosić

Kroz motiv održivosti daje se nova vrijednost korištenom traperu

 Klisab i Samsung (3).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Samsung i Klisab dijele iste vrijednost - održivost. Brend KLISAB je u prostorima svog dućana u Zagrebupredstavio novu kolekciju pod imenom DENIMDENIM2, u sklopu koje se pojavljuje i limited edition upcycling bucket hat nastao u suradnji s tvrtkom Samsung.

Drugo izdanje popularne kolekcije svojim lucidnim dizajnom daje novu vrijednost korištenom traperu, kroz motiv održivosti koji se nalazi u srži nove linije, ali i poslovne politike tvrtke Samsung.

 Klisab i Samsung (1).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Traper, svestrani i robustni derivat pamuka, postao je jedna od ikona dvadesetog stoljeća, a i dalje nastavlja biti jedan od najpopularnijih izbora brojnih ljudi diljem svijeta. Osim fotogeničnog izgleda i kvalitete taj popularni materijal zbog svoje izdržljivosti jamči i trajnost upcycling proizvoda pa je time ovaj dizajn i rezultat napora brenda KLISAB da nas približe idealu održive mode.

Filigranskom izvedbom spajanja korištenog trapera DENIMDENIM2 ovo proljeće Klisab nudi deset novih modela i to hlače i suknju nastali spajanjem postojećih traperica, mini suknju, sako, prsluk, košulju, dva modela topa i dvije haljine.

Uz odjeću linija ima i tri modela DENIMDENIM asesoara u čijoj izradi su korišteni manji komadi materijala preostali u procesu pripreme trapera za patchwork, zbog čeka se cjelokupna linija može opravdano označiti kao proizvedena s nula otpada.

 Klisab i Samsung (2).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

DENIMDENIM2 kolekcija predstavila je i upcycling bucket hat, koji je KLISAB razvio uz podršku brenda Samsung, u sklopu Samsung Youniversity programa, a bit će dostupan u limitiranoj ediciji za pobjednike programa na www.youniversity.club platformi, dok je čitava kolekcija dostupna u KLISAB dućanu na adresi Masarykova 18 u Zagrebu (Obrtnički prolaz 4).

 Klisab i Samsung (4).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

KLISAB bucket hat izrađen je u cijelosti upcyclingom korištenog trapera, dajući tako novu vrijednost onome što bi inače bio teret za okoliš, baš kao što su dijelovi Samsung Galaxy S23 pametnih uređaja proizvedeni recikliranjem ribarskih mreža koje su odbačene u oceane.

Podrška koju je u ovoj kolekciji Samsung pružio domaćem prêt-à-porter brandu jasna je ilustracija i važnosti koju tvrtka Samsung daje dizajnu uopće, kao i razvoju lokalne kreativne zajednice.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI