OD SADA: Možete uređivati svoje WhatsApp poruke | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OD SADA: Možete uređivati svoje WhatsApp poruke

Autor Igor Martić

Ali, uređivanje je moguće samo do 15 minuta nakon što su poruke poslane

 WhatsApp uredjivanje poruke (1).jpg Izvor: Facebook

Novost koju će mnogi s oduševljenjem dočekati - bilo da su napisali nešto što su sekundu kasnije požalili ili samo žele popraviti zatipak odnosno tipfeler. WhatsApp od sada korisnicima omogućuje editiranje poslanih poruka.

Za trenutke kada pogriješite ili se jednostavno predomislite, možda želite dodati dodatni kontekst poruci ili jednostavno morate imate kontrolu nad svime što napišete. Sve što trebate učiniti je dugo pritisnuti poslanu poruku i odabrati Uredi iz izbornika. Opcija uređivanja bit će dostupna do 15 minuta nakon toga.

 WhatsApp uredjivanje poruke (3).jpg Izvor: Facebook

Uređene poruke bit će označene kao uređene, što će pisati pored njih tako da oni kojima šaljete poruke znaju za ispravak bez prikazivanja povijesti uređivanja. Kao i kod svih osobnih poruka, medija i poziva, vaše poruke i izmjene koje napravite zaštićeni su end-to-end enkripcijom.

Ova se značajka u WhatsApp poruke uvoditi globalno i bit će dostupna svim korisnicima u nadolazećim tjednima. Već neko vrijeme korisnici Viber aplikacije mogu urediti svoje poslane poruke.

 WhatsApp uredjivanje poruke (2).jpg Izvor: Facebook

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI