ZA LJUBITELJI BEJZBOLA: Predstavljen je MLB The Show 23 | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZA LJUBITELJI BEJZBOLA: Predstavljen je MLB The Show 23

Autor Davor Dakić

Od danas na PlayStationu starta MLB The Show 23, s novim značajkama

 MLB The Show 23.jpg Izvor: Playstation

Igrajte poput 180 legendi iz svih razdoblja bejzbola. Nove legende Derek Jeter, David Wright, Mark McGwire, Sammy Sosa i drugi pridružili su se zvjezdanom popisu članova Kuće slavnih i generacijskih talenata.

Sastaviti svoju ekipu iz snova s Kenom Griffeyjem Jr., Williejem Maysom i Babeom Ruthom dok birate između najvećih bacača kao što su Nolan Ryan, Randy Johnson i bliži Mariano Rivera. Potražite nekoliko skrivenih legendi koje će biti objavljene nakon pokretanja putem sadržaja uživo i ažuriranja popisa kada se povežete na mreži.

MLB The Show 23 - Nova najava | PS5 PS4
Izvor: Youtube

Atribut visokog polja sada je važniji nego ikad prije. Razlika između igrača u igri s visokim i niskim atributima u polju je uočljivija. Igrači s nižim Fielding atributom će reagirati sporije i imati lošije skokove pri kontaktu s palicom u usporedbi s igračima s visokim Fielding atributom.

Kada je riječ o sučeljima za bacanje, dostupno je nekoliko njih za odabir ovisno o vještini igrača i razini angažmana. Sučelja prilagođenija igračima, Buttons i Analog, uvelike se oslanjaju na atribut Arm Accuracy, koji je podešen da bude u skladu s MLB statistikom. Poboljšajte svoju igru s mjeračem točnosti gumba, pri čemu imate potpunu kontrolu nad svojim bacanjima.

MLB The Show 23 - Legends Trailer | PS5 & PS4 Games
Izvor: Youtube

Dinamika bacača i udarača bolja je nego ikad. I ne brinite, za ljubitelje ležernih ili simulacijskih igara također su prilagođeni i uravnoteženi, uz stilove igranja. Dodano je više od 5000 animacija igranja u MLB The Show 23. Tu su stotine novih animacija u rasponu od: otimanja lopte, skokova, raznovrsnih hitnih udaraca u kutovima i, kao i uvijek, animacija za hitnost i učinkovitost.

Značajka Face Scan

Omogućit će vam da skenirate svoje lice i učitate ga u MLB The Show 23 s kompatibilnim mobilnim uređajem povezanim s internetom i kompatibilnom konzolom povezanom s internetom. Preuzmite popratnu aplikaciju MLB The Show iz App Store ili Google Play trgovine.

MLB The Show 23 - Jazz Feature Reveal: Face Scan | PS5 & PS4 Games
Izvor: Youtube

Snimite svoj selfie iz aplikacije i pritisnite gumb za prijenos nakon što povežete svoju popratnu aplikaciju sa svojim MLB The Show računom. Nakon što ste prenijeli skenirano lice u igru možete urediti svoju frizuru, dlake na licu i fino podesiti ton kože. Možete koristiti svoj novi avatar sa svojim licem u svim načinima igre koji podržavaju vašeg stvorenog igrača.

Ove godine sve je u tematskim timovima s novim kapetanima koji jačaju vašu momčad. Vraćen je program Team Affinity s dijamantnim nagradama svih 30 klubova. U MLB The Show 23 igrajte se sa svojim prijateljima kako biste zaradili nagrade u novom rangiranom mrežnom zajedništvu 2 protiv 2 ili 3 protiv 3. Kombinirajte svoje najbolje predmete za igrače iz svog inventara Diamond Dynasty i rangirajte se kako biste otključali nagrade.

Predstavljene su crnačke lige u MLB The Showu. To je poseban projekt za San Diego Studio. MLB The Show 23 predstavlja osam igrača crnačke lige i njihove priče, koje pripovijeda Bob Kendrick. S ovim višegodišnjim partnerstvom s Muzejom bejzbola crnačke lige, ciljevi su usklađeni s muzejima kako bi se ljudi educirali, prosvijetlili i bili nadahnuti slaveći bogatu povijest crnačke lige.

MLB The Show 23 - Storylines: The Negro Leagues Season 1 | PS5 & PS4 Games
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI