GBOX: Za korisnike Huaweija koji žele koristiti Googleove servise | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GBOX: Za korisnike Huaweija koji žele koristiti Googleove servise

Autor Smartlife

Sve Googleove aplikacije su na samo jedan klik od vas

 Huawei-AppGallery-GBox.jpg Izvor: Smartlife

Zahvaljujući Gbox alatu Huawei korisnici mogu na nikad lakši način instalirati baš sve Google aplikacije. Korisnici Huaweija već godinama uživaju u kvalitetnom hardveru i softveru pametnih telefona, a na izbor imaju i HMS (Huawei Mobile Services) platformu koja nudi mnoge funkcionalnosti, od kojih je svakako korisnicima najznačajnija AppGallery trgovina aplikacija.

Ovo rješenje, koje je među tri najpopularnije trgovine s aplikacijama na tržištu, danas broji više od 223.000 aplikacija svih vrsta, među kojima se mogu pronaći one najpoznatije, ali i one lokalne. Dakle, bilo da želite zakazati sastanak pomoću Tindera, rezervirati smještaj kroz Booking ili Airbnb platforme, održavate kontakt i stječete nova prijateljstva na Facebooku ili se dopisujete putem Vibera, AppGallery nudi sve.

Jesu li na raspolaganju i Google aplikacije?

Nakon prvog pokretanja Huaweijevijih novijih modela nećete vidjeti instalirane aplikacije koje je razvila kompanija Google, ali to ne znači kako one nisu dostupne. Tijekom godina smo vidjeli brojna rješenja koja su omogućavala korištenje aplikacija kao što su YouTube, Google Maps, Gmail, Google Photos, Google Docs, Google News i druge na Huawei telefonima, a danas su takva rješenja bolja nego ikad.

 Gbox za Huawei (7).jpg Izvor: Smartlife

Jedno od tih rješenja, koje je od nedavno dostupno putem AppGallery trgovine, svakako je Gbox, alat koji korisnicima nudi do sada najlakši način za instalaciju Googleovih aplikacija. Lako, brzo i bez komplikacija.

Što je Gbox i kako radi?

Gbox je aplikacija treće strane koju svi korisnici Huaweija mogu preuzeti kroz AppGallery i koja omogućava jednostavan pristup Googleovim aplikacijama - bez nepotrebnih reklama ili značajnog utjecaja na performanse i bateriju telefona.

Najbolje od svega - ne morate sami čak ni preuzeti Gbox. Dovoljno je samo unutar AppGallery trgovine s aplikacijama potražiti prvu Google aplikaciju koju želite instalirati. Kada vam se u rezultatima pojavi željena aplikacija pisat će da radi na Gboxu, a preuzimanjem te aplikacije bit će preuzet i sam Gbox.

Samo nakon prvog preuzimanja željene aplikacije instalirat će se i Gbox, a svaki sljedeći put instalirat će se samo željena aplikacija. Nakon što se ulogirate u svoj Google račun imat ćete mogućnost uz jedan klik preuzimati baš sve što vlasnik Android operativnog sustava nudi, a na raspolaganju će vam biti i puna funkcionalnost tih aplikacija - od ažuriranja do sinkronizacije fileova i podešavanja na cloudu.

Jesu li Gbox i druge AppGallery aplikacije sigurne?

Gbox obećava kako ne prikuplja podatke odnosno korisničke informacije ostaju sigurne, ali najveći jamac sigurnosti je sam AppGallery. Baš svaka aplikacija treće strane koja je dostupna u trgovini prolazi rigorozna testiranja, praćenje, certifikaciju i ponovnu inspekciju kako bi se uspješno identificirali i izolirali zlonamjerni akteri, a za svaki slučaj AppGallery i na dnevnom nivou provjerava rad aplikacija kako bi se osiguralo da iste neće tijekom vremena promijeniti svoje ponašanje i naštetiti korisnicima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI