SAMSUNG ONE UI 5.1: Dolazi na aktualne Galaxy uređaje | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SAMSUNG ONE UI 5.1: Dolazi na aktualne Galaxy uređaje

Autor Krunoslav Ćosić

One UI 5.1 je nedavno predstavljen sa serijom Galaxy S23 na Galaxy Unpacked 2023

 Samsung One UI 5.jpg Izvor: Samsung

Samsungovi modeli iz serije Galaxy S22, Galaxy Z Fold4, Galaxy Z Flip4 te serije Galaxy S21 i S20 već su počeli dobivati najnoviju verziju One UI 5.1, koja je već instalirana na novu Galaxy S23 seriju. S One UI 5.1 uređaji Galaxy će isporučiti vizualno privlačnije mobilno sučelje s novim značajkama koje omogućuju veću kreativnost i personalizaciju za sveukupno praktičnije iskustvo.

Fotoaparat profesionalne kvalitete i zanimljivija galerija

Izdanje One UI 5.1 proširuje nedavno nadograđene značajke kamere najavljene uz Galaxy S23 seriju. Galaxy korisnici sada imaju veću fleksibilnost za stvaranje fotografija profesionalne kvalitete uz Expert RAW značajke koje su sada dostupne izravno kao dio aplikacije Galaxy Camera.

Jednostavno odaberite "Više" dok snimate fotografiju kako biste snimili visokokvalitetne fotografije u njihovom sirovom formatu, bez obrade ili kompresije. Dodatno, poboljšani Photo Remaster temeljen na umjetnoj inteligenciji automatski poboljšava oštećene detalje slika poboljšanjem svjetline, finim podešavanjem detalja i ispravljanjem boja čak i u scenama s pozadinskim osvjetljenjem. Također uklanja neželjene sjene i refleksije za savršenu fotografiju.

 01.Remaster_0209.jpg Izvor: Samsung

Nova poboljšanja navigacije također olakšavaju pronalaženje fotografija u aplikaciji Galerija i stvaranje zajedničkih obiteljskih albuma. Jednostavno dodirnite lice osobe na fotografiji kako biste obavili pretragu za više slika dok aplikacija Galerija traži lica voljenih osoba koje bi preporučila za obiteljske foto albume.

Samsung je dugo bio usredotočen na to da Galaxy korisnicima pruži veću kontrolu nad njihovim uređajima prilagođavanjem različitih aspekata korisničkog sučelja. One UI 5.1 donosi nekoliko uzbudljivih novih značajki koje ljudima omogućuju fino podešavanje gotovo svakog aspekta mobilnog iskustva – od izgleda do komunikacije, radnji i više.

Samsung je predstavio nove značajke koje mogu razumjeti kako se uređaji koriste i dati preporuke u skladu s tim. Na primjer, novi dinamički vremenski widget analizira trenutne uvjete i stvara prilagođeni dizajn koji odražava klimu.

 02.weather_widget_0208.jpg Izvor: Samsung

 03.SmartSuggestion_Spotify_0209.jpg Izvor: Samsung

Načini rada i rutine prošireni su kako bi omogućili prilagođene pozadine, melodije zvona, osjetljivost na dodir i fontove koji mogu personalizirati određene aktivnosti za još veću udobnost. One UI 5.1 također poboljšava Widget za pametne prijedloge dodavanjem mogućnosti preporučivanja Spotify pjesama i popisa za reprodukciju na temelju aktivnosti kao što je glazba za putovanja ili opuštanje.

Veća pogodnost kroz integraciju i povezivanje

Samsung je također razvio One UI kako bi donio veću integraciju i povezanost kroz mobilni ekosustav te je uveo značajke koje podržavaju ovu misiju. U partnerstvu s Googleom za integraciju Samsung Notesa s Google Meetom, One UI 5.1 omogućuje korisnicima dijeljenje dokumenata, uređivanje bilješki i suradnju u isto vrijeme putem dijeljenja uživo tijekom videokonferencija.

 04.-Multi-control.jpg Izvor: Samsung

Korisnici također mogu uživati u povezanom ekosustavu na svom mobilnom telefonu i računalu s proširenim višestrukim upravljanjem između Galaxy Booka i pametnih telefona. To korisnicima omogućuje da dijele miš, tipkovnicu ili trackpad svog Galaxy Booka ne samo sa svojim Galaxy tabletom već sada i s odabranim Galaxy telefonima dopuštajući im kopiranje i lijepljenje teksta te povlačenje i ispuštanje slika s jednog uređaja na drugi neprimjetno - kao ako se radi o istom uređaju.

Daljnja integracija također omogućuje korisnicima koji pregledavaju Samsung Internet na svojim telefonima da neometano nastave pregledavati iste stranice na računalu. Te se stranice također mogu automatski otvarati s jednog uređaja na drugi čineći svakodnevni život uvelike lakšim.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI