APLIKACIJA APPLE SUPPORT: Od sada podrška i za hrvatski jezik | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

APLIKACIJA APPLE SUPPORT: Od sada podrška i za hrvatski jezik

Autor Krunoslav Ćosić

Apple proširuje podršku na više od 170 zemalja i regija

 Apple Support (1).jpg Izvor: Apple

Hrvatski, grčki i bugarski novi su jezici dodani u aplikaciju Apple Support koja je upravo ažurirana na verziju 4.9. Trebate li bilo kakvu pomoć za Appleove proizvode na jednom ćete mjestu dobiti potrebnu podršku.

Ažuriranje donosi novi izgled i lakše rezerviranje te odabir željenog kontakta, a aplikacija Apple Support je besplatna za korištenje. Od sada je Apple Support dostupan u 173 regije i na 31 jezika. Na popisu se uz Hrvatsku nalaze i Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora…

 Apple Support (2).jpg Izvor: Apple

Appleova podrška daje vam personalizirani pristup rješenjima za sve vaše Apple proizvode i usluge. Ukoliko ne znate kako poništiti lozinku za Apple ID, trebate dodatne informacije o svojim pretplatama koje plaćate Appleu ili nešto treće razgovarat ćete sa stvarnom osobom kako biste riješili problem ili saznali upute korak po korak kako biste ga sami riješili.

Posjetiti li Genius Bar ili Apple ovlaštenog pružatelja usluga Appleova podrška može vam pomoći pronaći obližnju trgovinu, rezervirati rezervaciju i dodati propusnicu u Wallet za jednostavnu prijavu.

 Apple Support (3).jpg Izvor: Apple

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI