Performanse Wi-Fi igara za računala sa sustavom Windows 11 | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Performanse Wi-Fi igara za računala sa sustavom Windows 11

Autor Krunoslav Ćosić

Qualcomm je objavio kako će riješiti probleme s kašnjenjem prilikom igranja igara

 Qualcomm FastConnect Izvor: Qualcomm

Istodobnim korištenjem frekvencijskog opsega na 2,4 GHz i 5 GHz (ili 6 GHz gdje je dostupno) problemi s kašnjenjem u jednom pojasu mogu se lako i brzo riješiti krajnjem korisniku na razini sustava, smatraju u Qualcommu.

Qualcomm Technologies zajedno s liderima ekosustava koji obuhvaćaju ključne platforme i OEM-ove postavit će redefiniranje bežičnih očekivanja za igre, produktivnost i učenje osjetljive na kašnjenje na računalima s operativnim sustavom Windows 11 i sustavom Qualcomm FastConnect.

 Qualcomm 4-Stream Dual Band Simultaneous (1) Izvor: Qualcomm

Wi-Fi Dual Station dizajniran pomoću Qualcomm 4-Stream Dual Band Simultaneous istodobno koristi više Wi-Fi pojaseva i antena kako bi nadmašio tradicionalne jednopojasne veze. Igre i druge aplikacije osjetljive na kašnjenje sada mogu iskoristiti dvije istodobne Wi-Fi veze koje pružaju najbolja korisnička iskustva u klasi.

Osim video igara, ova tehnološka dostignuća i mogućnosti pružaju materijalna poboljšanja za sve veće zahtjeve računalne industrije za tvrtke. Kombinacija implementacije značajki Wi-Fi 6 (kao što je Wi-Fi Dual Station) i proširenja tih mogućnosti na novi spektar od 6 GHz (Wi-Fi 6E) u središtu su rješavanja eksponencijalno rastuće potražnje za intenzivnim podatkovnim prometom (video pozivi, alati za suradnju, daljinsko upravljanje) u osiguravanje održive produktivnosti bilo u centraliziranom uredu ili decentraliziranom udaljenom radnom okruženju.

 Qualcomm 4-Stream Dual Band Simultaneous (2) Izvor: Qualcomm

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI