NEON WHITE: Nekoliko savjeta za igranje igre koja uskoro dolazi | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NEON WHITE: Nekoliko savjeta za igranje igre koja uskoro dolazi

Autor Igor Martić

Igra će od 13. prosinca biti dostupna na igraćim konzolama PS4 i PS5

 Neon White (5).jpg Izvor: Playstation

U munjevito brzoj akcijskoj igri za jednog igrača (u prvom licu) morate istrijebiti demone izvan bisernih vrata raja. Neon White je jedinstvena mješavina pucačine iz prvog lica, platformske igre, puzzle igre nadopunjene sustavom društvenih veza u kojoj možete upoznati svoje kolege mrtve ubojice.

Možda zvuči komplicirano, ali u praksi je jednostavno: ubijte sve demone i dođite do kraja razine što brže možete. Razine su izazovi veličine zalogaja izgrađeni od temelja kako bi bili isplativi za ponavljanje i optimiziranje - to se postiže korištenjem jedinstvenog sustava Soul Card. Karte duše služe vam i kao oružje i kao vaše pokretne sposobnosti.

Na primjer, kartica Godspeed je puška velike snage koja može ubijati demone. Možete uzeti dodatno vremena i završiti razinu pucajući u demone, ali ako želite stvari obaviti brzo morat ćete žrtvovati svoje oružje.

 Neon White (1).jpg Izvor: Playstation

U Neon White je bitna brzina pa stoga igra u verziji za PlayStation 5 radi na 120 Hz, u cijelosti. Kada je preciznost važna, veliki broj sličica u sekundi čini razliku. Također su maksimalno iskorištene prednosti SSD sustava kako bi se značajno smanjilo vrijeme učitavanja.

To je s razlogom - važno je da ponovno pokretanje razina u igri bude što brže i bezbolnije. Ako želite nadmašiti vremena svojih prijatelja na ljestvici s najboljim rezultatima ponovno ćete pokretati razine iznova i iznova.

Prije nego što srušite biserna vrata evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da optimizirate razine i zaradite Ace medalje.

Neka otpad odradi posao

Primamljivo je gomilati streljivo kako biste povećali svoju štetu. Međutim, vaš cilj je brzina, a ne DPS. Dakle, korisnog savjeta: kada je to moguće vaše odbacivanje bi vas trebalo pokretati i ubijati neprijatelje u isto vrijeme. Odbačena bomba Purify mogla bi ubiti četiri neprijatelja odjednom, ali zašto ne biste pokušali skočiti na nju u isto vrijeme za pojačanje?

 Neon White (4).jpg Izvor: Playstation

 Neon White (3).jpg Izvor: Playstation

Ciljajte Gyro

Neon White podržava ciljanje žiroskopom pomoću DualSense kontrolera. Za ciljanje žiroskopom može biti potrebno neko vrijeme dok se naviknete, ali se itekako isplati zbog dodatnog stupnja precizne kontrole kada snajperski pucate na demone od početka razine.

Katana trikovi

Neon White ima pregršt tajnih značajki koje vam mogu dati prednost nad konkurencijom. Whiteova zadana katana karta nije moćna sama po sebi, ali se može upotrijebiti za odvraćanje mnogih neprijateljskih projektila natrag na njih, nanoseći time dodatnu štetu.

Ipak, najbolji način za iskusiti igru je uskočiti i isprobati sve sam. Neon White dolazi sa svim alatima koji su vam potrebni da se popnete na ljestvici najboljih bez obzira na razinu vašeg iskustva. A ako vam nije stalo do liste s najboljim rezultatima samo odigrajte prvu misiju. Neon White izlazi na PS5 i PS4 13. prosinca 2022.

 Neon White (2).jpg Izvor: Playstation

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI