TALKING TOM TIME RUSH: Nove akcijske pustolovine prepune zabave | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TALKING TOM TIME RUSH: Nove akcijske pustolovine prepune zabave

Autor Krunoslav Ćosić

Popularna igra je od sada dostupna u trgovini aplikacija AppGallery

 Talking Tom Time Rush.jpg Izvor: AppGallery

Talking Tom i prijatelji vratili su se u novoj igri te popularna igra Talking Tom sada ima novi dodatak.

U novoj igrici Talking Tom i njegovi prijatelji kreću na nevjerojatno putovanje trčeći kroz Magic Gate i jureći svemirskim The Rakoonz prostranstvima kako bi vratili svoje ukradeno zlato. Igrače će razveseliti što je svih šest popularnih likova dostupno od samog početka igre.

 Talking Tom Time Rush (2) – kopija.jpg Izvor: AppGallery

Igrači mogu koristiti omiljenog lika dok istražuju šarene nove svjetove prepune izazova poput otključavanja novih svjetova i tajanstvenih sporednih staza, skupljanja naljepnica i osvajanja nagrada. Talking Tom Time Rush obećava uzbudljivu avanturu, bez obzira radi li se o okorjelim igračima koji teže najboljem rezultatu ili o običnim igračima koji se opuštaju uz igricu.

Igra je dinamički poboljšana te nudi više nagrada nego prije pa je za očekivati da će Talking Tom Time Rush biti favorit svake obitelji. Iza igre dostupne za predbilježbe u Huawei AppGallery trgovini stoji Outfit 7, jedan od vodećih proizvođača mobilnih igara koji doseže milijardu globalnih igrača.

 Talking Tom Time Rush (2).jpg Izvor: AppGallery

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI