MALA POTROŠNJA ENERGIJE: Sony osvaja tržište s novim čipsetom | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MALA POTROŠNJA ENERGIJE: Sony osvaja tržište s novim čipsetom

Autor Krunoslav Ćosić

Čip trenutno testiraju korisnici, a komercijalno lansiranje zakazano je za 2023.

 Zemlja svemir satelit (1).jpg Izvor: Shutterstock

Sony Semiconductor Israel predstavio je prvi mobilni LTE-M, NB-IoT čipset dizajniran da zadovolji protokole niske potrošnje širokog područja (LPWA - low power wide area) i zahtjeve za satelitskim povezivanjem, rješavajući situaciju na nizu uređaja.

Ogranak poluvodiča japanskog diva Sony u Izraelu objasnio je da je čipset ALT1350 dizajniran za optimizaciju potrošnje energije, prenosi Mobile World Live, pružajući dulje trajanje baterije za uređaje zajedno s naprednim mogućnostima obrade za prikupljanje, čitanje i obradu podataka pomoću AI ili strojnog učenja.

 Zemlja svemir satelit (2).jpg Izvor: Shutterstock

Sony je izjavio da je ALT1350 prvi čipset koji proizvođačima omogućuje povezivanje s IoT uređajima putem mobilnih, satelitskih, LPWA i hibridnih komunikacijskih mreža u jednom procesoru. Sadržavat će mikrokontroler za aktiviranje IoT aplikacija i primopredajnik na sub-GHz i 2,4 GHz području omogućujući time hibridnu povezanost za pametna brojila, pametne gradove i uređaje za praćenje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI