FIFA 2023: Utakmice sa svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

FIFA 2023: Utakmice sa svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru

Autor Ivan Vukić

Svijet se ponovo okuplja kako bi pratio 11 protiv 11 na zelenom travnjaku

 FIFA 23 (3).jpg Izvor: Playstation

Već od 9. studenog u igri FIFA 23 možete osjetiti duh nogometa koji će nekoliko dana kasnije zavladati svijetom. 22. svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru počinje 20. studenog i traje do 18. prosinca 2022.

Postoji li bolji način za obilježiti početak još jednog nogometnog prvenstva nego da ga doživite sami. FIFA Svjetsko prvenstvo 2022. moći će se igrati u FIFA-i 23 bez dodatnih troškova, uz svu dramu, uzbuđenje i autentičnost kao i punu sezonu sadržaja koja dolazi u FIFA 23 Ultimate Team.

Sve 32 kvalificirane nacije mogu se sučeliti u online prilagođenim i turnirskim modovima uživo. FIFA 23 donosi impresivno iskustvo FIFA Svjetskog prvenstva s autentičnim dresovima, s istom loptom, dodatnim skeniranjem glava igrača, kultnim trofejom i dva stadiona uključujući zadivljujući Lusail Iconic Stadium gdje će biti okrunjeni pobjednici turnira.

Osim toga, uživajte u komentarima FIFA Svjetskog prvenstva uz vizualne i kinematografske slike koje odražavaju globalnu atmosferu The World's Game. Pratite turnir dok se rezultati utakmica, rasporedi, statistike i sastavi ažuriraju na kraju svakog dana u stvarnom životu, s novim igrama za igranje svaki dan u Your FIFA World Cup, Featured Quickplay i Online Quickplay.

 FIFA 23 (2).jpg Izvor: Playstation

Preuzmite kontrolu nad sudbinom svoje izabrane nacije. Odaberite naciju, odaberite početnu točku uživo iz prošlih ili trenutnih dana utakmice. Ako vaša omiljena nacija nesretno rano ispadne, vratite se i ponovno napišite ishod kako biste sami odlučili tko će na kraju podići kultni trofej.

Uočili ste neriješeni rezultat kojem je suđeno da postane klasik FIFA Svjetskog kupa? Istaknuti Quickplay omogućuje vam da odaberete prošli ili trenutni dan utakmice i odigrate autentičnu utakmicu sa stvarnim postavama bilo single player načinu ili izazovete prijatelje lokalno ili online.

Turnirski način

Od otvaranja utakmice do podizanja legendarnog trofeja FIFA Svjetskog prvenstva Tournament Mode za jednog igrača omogućuje vam da igrate kao jedna od 32 kvalificirane nacije u autentičnoj rekreaciji cijelog turnira. Također možete stvoriti prilagođeni turnir i urediti svoje iskustvo mijenjanjem grupa i zamjenom timova koji nisu uspjeli ući u izvorno finale FIFA Svjetskog kupa 2022.

 FIFA 23 (5).jpg Izvor: Shutterstock

Uključite se u Turnirski način online i prođite kroz Knockout faze kao bilo koja od 32 kvalificirane nacije, ciljajući na slavu FIFA Svjetskog kupa protiv drugih igrača iz cijelog svijeta.

Počnite s igrom

Ujedinite se na sofi i igrajte Kick Off utakmicu protiv lokalnih prijatelja ili protiv računalne inteligencije. Odaberite utakmicu grupne faze ili pojačajte utrku s Knockout rundom, birajte između kvalificiranih ili dostupnih nekvalificiranih timova i borite se u jednokratnoj lokalnoj utakmici FIFA Svjetskog prvenstva.

 FIFA 23 (1).jpg Izvor: Playstation

FIFA Ultimate Team

Ostvarite ultimativnu vezu s FIFA Svjetskim prvenstvom uz punu sezonu sadržaja, uključujući posebne predmete za igrače, ciljeve i još mnogo toga što dolazi u FIFA 23 Ultimate Team. Ovo je samo početak iskustva FIFA Svjetskog kupa u FIFA-i 23. Uskoro će biti više uzbudljivih informacija za podijeliti o FIFA Svjetskom prvenstvu za žene u Australiji i Novom Zelandu 2023.

 FIFA 23 (4).jpg Izvor: Shutterstock

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI