UPDATE ZA SAMSUNG GALAXY: Nove funkcije kamere | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

UPDATE ZA SAMSUNG GALAXY: Nove funkcije kamere

Autor Krunoslav Ćosić

Zanimljivo ažuriranje je stiglo na Samsungove modele poput Galaxy S21 Ultra

 Samsung Galaxy S21 Ultra (3).jpg Izvor: Samsung

Uz uobičajena opća i sigurnosna poboljšanja stabilnosti uređaja novi update donosi i razna unaprjeđenja kamere. Dolazi više opcija za portretni način snimanja, čak i kada je vaš subjekt daleko. Sada možete snimati portretne videozapise s 3x lećom na stražnjoj kameri, uz 1x leću.

Pro i Pro video načini sada omogućuju više zumiranja. Telefoto leća sada je podržana u Pro i Pro video modovima tako da možete snimati jasnije slike i videozapise udaljenih stvari. Unaprijeđen je i redateljski pogled (director’s view). Možete spremiti videozapise s odvojenim prednjim i stražnjim snimkama kako biste ih kasnije mogli uređivati, čak i nakon što završite sa snimanjem. Kada ih reproducirate u Video playeru možete se prebacivati između različitih prikaza kao što su podijeljeni zaslon ili slika u slici.

 Samsung Galaxy S21 Ultra (1).jpg Izvor: Samsung

Galerija

Galerija donosi poboljšane značajke za remastering i organiziranje vaših slika i videa, a dijeljenje je sada lakše nego ikada. Izoštrite mutna lica, popravite izobličenja na TV-u ili računalnim zaslonima i povećajte svjetlinu i rezoluciju. Galerija će predložiti najbolje efekte za vaše slike - sada možete dodati zamućenje pozadine bilo kojoj slici s osobom u vidokrugu.

Prilagodite osvjetljenje za portrete, čak i nakon što ih snimite, kako biste bili sigurni da ćete uvijek dobiti savršenu fotografiju. Uštedite prostor za pohranu pretvaranjem fotografija s pokretom u fotografije. Galerija će predložiti slike gdje pokret nije potreban, kao što su dokumenti.

 Samsung Galaxy S21 Ultra (4).jpg Izvor: Samsung

Više nema potrebe pozivati ljude u zajedničke albume pojedinačno. Samo stvorite vezu koja se može dijeliti sa svima, čak i ako nemaju Samsung račun ili Galaxy uređaj. Lako će biti prihvatiti pozivnice za dijeljene albume, čak i ako propustite obavijesti. Pozivnice na koje još niste odgovorili pojavit će se na vrhu vašeg popisa dijeljenih albuma.

Pretvorite sliku u živopisan 24-satni ubrzani video. Pojavit će se gumb za slike krajolika uključujući nebo, vodene površine, planine ili gradove. Vaš video će izgledati kao da je prošao cijeli dan dok ste ga snimali.

Pametni widgeti

Vaši widgeti na početnom zaslonu upravo su postali pametniji. Samo odaberite widgete koje želite i pustite da vaš Galaxy učini ostalo. Grupirajte widgete zajedno te tako uštedite prostor na početnom zaslonu kombiniranjem više widgeta u jedan Smart Widget.

Prijeđite prstom ulijevo ili udesno za pomicanje kroz widgete ili ih postavite da se automatski rotiraju kako bi vam prikazali najrelevantnije informacije na temelju vaše aktivnosti. Vaš Smart Widget će vam reći kada je vrijeme da napunite Galaxy Buds, kada je vrijeme da se pripremite za događaj u vašem kalendaru i još mnogo toga.

 Samsung Galaxy S21 Ultra azuriranje softvera.jpg Izvor: Samsung

Samsung Health

Kroz najnoviju verziju aplikacije Samsung Health (Zdravlje) dobit žete dublji uvid u svoje zdravlje i poboljšano praćenje vježbanja. Postavite ciljeve za svoju masu, postotak tjelesne masti i masu skeletnih mišića. Dobit ćete savjete za postizanje ciljeva. Izgradite bolje navike spavanja praćenjem spavanja, uz upute na temelju svojih obrazaca spavanja.

 Samsung Galaxy Watch4.jpg Izvor: Samsung

Na svom pametnom satu Galaxy Watch4 možete postaviti ciljeve intervalnog treninga prije nego počnete trčati ili voziti bicikl. Dobit ćete izvješće na svom telefonu kada završite s treningom. Vaš sat također može dati informacije o gubitku znoja tijekom trčanja i oporavku otkucaja srca za aerobne vježbe.

To je samo dio novosti koje donosi ažuriranje, a sve detalje možete saznati na linku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI