VIŠE NIJE 5 ILI 10: Od sada YouTube emitira reklame 30 sekundi | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

VIŠE NIJE 5 ILI 10: Od sada YouTube emitira reklame 30 sekundi

Autor Smartlife

YouTube je počeo prikazivati 5 reklama prije početka videa. Kako ih zaobići?

 YouTube (2).jpg Izvor: Freepik

Ukoliko ste nedavno primijetili da vam YouTube prikazuje pet reklama umjesto dvije, prije početka videa, znajte da niste jedini - platforma aktivno testira ovaj model.

YouTube je do sada, prije početka videa, svojim korisnicima koji ne plaćaju pretplatu prikazivao dvije reklame koje se ne mogu preskočiti. Oni kojima ovo smeta su pronalazili načine kako u potpunosti zaobići reklame, ali izgleda da se većina navikla na ovaj model. Ipak, čini se da je pet reklama zasmetalo mnoge jer je veliki broj korisnika iskoristio Twitter kako bi izrazio svoje nezadovoljstvo.

Ove žalbe nisu prošle neopaženo te je i sam YouTube morao odgovoriti na njih. Platforma je tvitala da se to neće dogoditi na svim videima i da reklame neće biti duge - šest sekundi i ne više od toga. Dakle, ukoliko prije nekog videa bude pušteno pet reklama korisnici će morati pričekati 30 sekundi kako bi mogli gledati ono što žele.

Kako blokirati YouTube reklame?

Ukoliko želite blokirati reklame jedan od načina je da se pretplatite na YouTube Premium, što će ukloniti sve reklame s vašeg računa na do 10 uređaja.

 YouTube.jpg Izvor: Youtube

Ipak, ukoliko ne želite platiti uvijek možete koristiti adblock dodatak za svoj preglednik na računalu (preporučujemo uBlock Origin), a ukoliko koristite Android telefon možete instalirati NewPipe ili YouTube Vanced aplikaciju.

Također, ukoliko primarno koristite YouTube za slušanje glazbe YMusic je bila i ostala najbolja aplikacija za Android uređaje - štedi internet i omogućava reprodukciju kada je ekran isključen. Za uređaje koji pokreću iOS preporučujemo Musi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI