GRAND THEFT AUTO VI: Moći ćete biti ženski lik, po prvi put | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GRAND THEFT AUTO VI: Moći ćete biti ženski lik, po prvi put

Autor Smartlife

Za očekivati je da će video igra stići na tržište tek za dvije godine

 GTA-6-Miami.jpeg Izvor: Rockstar

Grand Theft Auto VI, GTA 6 ili GTA VI je Rockstarov sljedeći (barem tako vjerujemo) blockbuster, inače u svijetu možda i najuspješnije igrače franšize ikad. Bit će to prvi GTA ikada koji će nam dopustiti da idemo kroz igru kao ženski lik!

 GTA djevojke (2).jpg Izvor: Rockstar

Navodno, kako je Bloomberg otkrio, Rockstar ubrzano zapošljava ljude i to masovno kako bi se igra što prije i što uspješnije razvijala i privela kraju. Ipak, datum izlaska igre nije poznat, ali kako s druge strane prenosi The Verge s prvom protagonistkinjom bismo fiktivni Miami, gdje će igra biti navodno smještena ovog puta, mogli dignuti u zrak tek negdje tijekom 2024. godine - dvije godine od sada!

Ambicija izdavača i razvojnog studija bila je da se GTA VI mapa sastoji od čak dva kontinenta koji podsjećaju na Južnu i Sjevernu Ameriku, ali je iz brojnih razloga odlučeno da se radnja odvija u samo jednom velikom gradu, a novi gradovi, lokacije i misije bit će dodavani naknadno.

Podsjetimo se dosadašnjih djevojaka koje nisu bile u glavnoj ulozi, ali su bile dio neke od GTA priča:


Kompanija Rockstar je, kako tvrde insajderi za Bloomberg, uspjela popraviti radnu atmosferu, etiku i podignuti zainteresiranost svojih zaposlenih uvođenjem niza promjena koje su omogućile da se zaposleni osjećaju bolje dok rade.

Zanimljivo je da će prvi ženski lik, ako je to uopće točno, doći u trenutku kad je položaj žena u Rockstar kompaniji drastično popravljen, a prema još nepotvrđenim informacijama ona će biti porijeklom iz Južne Amerike. Glavni duo protagonista GTA 6 podsjećat će na Bonnie i Clyde.

GTA 6 potvrđen! (GRAND THEFT AUTO VI)
Izvor: Youtube

Nažalost, Rockstar je odbio potvrditi bilo što od Bloombergovih i The Verge napisa osim da zaista rade na GTA 6 igri, što znamo već nekoliko mjeseci, od veljače ove godine. Kodno ime razvojnog GTA 6 projekta još ranije je otkriveno - Project Americas - i poklapa se s Bloombergovom pričom o dva američka kontinenta.

Posljednji GTA u franšizi izašao je davne 2013. godine, a novi naslov se nije pojavio dovoljno dugo da čak u potpunosti preskoči PlayStation 4 i Xbox One konzole. Za njih je izašao remasterizirani GTA V, ali nije bilo nove, sljedeće u nizu GTA igre.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI