SAMO ZA ONE S 32 GB RAM-a: Spider-Man Remastered | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SAMO ZA ONE S 32 GB RAM-a: Spider-Man Remastered

Autor Smartlife

Marvel je objavio specifikacije računala za novu igru

 Spider-Man Remastered (5).jpg Izvor: MARVEL ENTERTAINMENT

Samo gameri s najjačim računalnim konfiguracijama moći će igrati Marvel's Spider-Man Remastered. Sony Studios i Insomniac Games konačno su, tek dva-tri tjedna pred premijeru, podijelili sistemsku zahtjevnost PC izdanja jedne od najjačih PlayStation igara.

 Marvels-Spider-Man-Remastered-PC-zahtjevnost.jpeg Izvor: Sony

Marvel's Spider-Man Remastered stiže na police digitalnih trgovina 12. kolovoza po cijeni od 59,99 eura tj. dolara, u ovisnosti od regije i valute u kojoj kupujete, a sudeći po PC zahtjevnosti na maksimumu detalja i grafike moći će igrati samo odabrani među nama.

Insomniac Games je objasnio da je cilj studija igrom Spider-Man Remastered na PC-ju bio stvoriti "vizualno primamljivu prezentaciju" s opsežnom konfiguracijom dostupnom onima s različitim hardverom. Rekli bismo da su u tome uspjeli jer su ponudili čak pet sistemskih konfiguracija na kojima je moguće igrati igru.

Na PC-ju igra sadrži ray-tracing refleksije s različitim nivoima kvaliteta od kojih je jedan novi, kvalitetniji ray-tracing koji nudi još više detalja u gradu. Također, igra podržava Nvidia DLSS i Nvidia DLAA, od kojih je posljednji način anti-aliasing, temeljen na AI, namijenjen za GeForce RTX igrače.

Pored grafičkih karakteristika računala postoji više perifernih uređaja i opcija prilagođavanja. Možete koristiti PlayStation DualSense bežični kontroler, miš i tipkovnicu i Steam ulaz, objavio je Play! Zine. Dostupno je mnogo opcija za remapiranje, a igra će ponuditi više funkcija pristupačnosti. Također će podržati dostignuća i čuvanja u oblaku na Steamu i Epic Games Storeu.

Ako nemate računalo više klase, ne brinite: sve vrste opreme će se moći koristiti za igru. Na prvoj slici detaljno pročitajte minimalne i preporučene specifikacije i specifikacije za različite grafičke unaprijed podešene nivoe i ne zaboravite da imate malo vremena za unaprjeđenje svojih mašina jer Marvel's Spider-Man Remastered dolazi pred sve nas već 12. kolovoza 2022.

Pojačavanje konfiguracije odlično će vam doći i za jednako dobre igre God of War i Horizon Zero Dawn Complete Edition, koje su prije ove stigle na PC. Počele su se pojavljivati i slike i video prilozi za PC remaster igre The Last of Us

Marvel's Spider-Man Remastered - PC Features Trailer I PC Games
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI