USKORO NA XBOX GAME PASS: As Dusk Falls, Inside, Watch Dogs 2 | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

USKORO NA XBOX GAME PASS: As Dusk Falls, Inside, Watch Dogs 2

Autor Ivan Vukić

Microsoft je upravo objavio koje će naslove omogućiti na svojoj usluzi

 Xbox igre.jpg Izvor: xbox

Na Xbox & Bethesda Games Showcase najavljen je Xbox Game Pass, a poznati su i neki od naslova u kojima ćete moći uživati u sljedećih 12 mjeseci. Xbox Game Pass usluga je koja vam daje pristup stotinama igara za samo jednu mjesečnu naknadu. U nastavku donosimo popis naslova koji uskoro stižu.

As Dusk Falls

Igra u slobodnom prijevodu „Kako pada sumrak“ bit će uz Game Pass od 19. srpnja 2022. dostupna u oblaku, za konzole i računala. Interaktivna drama istražuje isprepletene živote dviju obitelji tijekom 30-ih godina.

 As Dusk Falls.jpg
As Dusk Falls
Izvor: xbox

Počevši od 1998. s pljačkom koja je krenula po zlu u gradiću Arizona, izbori koje donosite imaju snažan utjecaj na živote likova u ovoj beskompromisnoj priči o izdaji, žrtvi i otpornosti. Probudite živote i odnose više likova u priči koja se proteže kroz dvije intenzivne knjige.

Sins of a Solar Empire: Rebellion

Od 21. srpnja 2022. moći će se preuzeti i igrati igra na PC računalima. Zapovijedajte svemirskim carstvom u igri Sins of a Solar Empire: Rebellion, novoj samostalnoj ekspanziji koja kombinira 4X dubinu sa strateškim igranjem u stvarnom vremenu.

Watch Dogs 2

Marcus Holloway je briljantni mladi haker koji živi u rodnom mjestu tehnološke revolucije, u području zaljeva San Francisca. Kroz igru dostupnu od 19. srpnja 2022. u oblaku, za konzole i računala istražite masivan i dinamičan otvoreni svijet koji nudi nevjerojatnu raznolikost mogućnosti igranja. Pokrenite Hack of the Century i vratite slobodu onome kome pripada: ljudima.

 Watch Dogs 2.jpg
Watch Dogs 2
Izvor: xbox

MotoGP 22

I ova je igra dostupna u oblaku, za konzole i računala, ali od 21. srpnja 2022. Uz upaljene motore dajte zeleno svjetlo najzanimljivijem i autentičnom MotoGP iskustvu igranja ikada. Više od 120 vozača, više 20 službenih staza i sva uzbuđenja službenog prvenstva čekaju na vas. Virtualno i stvarno nikada nisu bili tako blizu u MotoGP 22.

Torment: Tides of Numenera

Isti dan kad igra MotoGP 22 bude dostupna stiže na Xbox Game Pass i igra Torment: Tides of Numenera, naslov za Xbox konzole te oblak. Istražite Zemlju milijardu godina u budućnosti u znanstveno-fantastičnom okruženju Numenere.

Otkrijte Deveti svijet (Ninth World) izgrađen na kostima izumrlih, hipernaprednih civilizacija i ostavite svoj trag. Odradite tisuće bitnih odluka, suočite se s posljedicama i upoznajte utjelovljenu smrt dok tražite odgovor na krajnje pitanje: Zašto je važan jedan život?

Inside

Na sve tri platforme (oblak, konzola i PC) od 20. srpnja 2022. moći ćete otkriti što se to nalazi unutra. Otkrijte Playdeadovu jedinstvenu indie avanturističku igru Inside, mračnu, narativno vođenu platformsku igru koja kombinira intenzivnu akciju s izazovnim zagonetkama. Igra je dobila pohvale kritičara zbog svog ćudljivog umjetničkog stila, ambijentalnog soundtracka i uznemirujuće atmosfere.

 Inside.jpg
Inside
Izvor: xbox

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI