Što prije preuzmite besplatnu igru Geneforge 1: Mutagen | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Što prije preuzmite besplatnu igru Geneforge 1: Mutagen

Autor Krunoslav Ćosić

Epic Games časti s indie RPG igrom koja se igra u prvom licu

 Geneforge 1 Mutagen (6).jpg Izvor: Epic Games

Single player video igra Geneforge 1: Mutagen je jedinstveni, otvoreni fantastični RPG u stranoj zemlji. Kroz bitku ili lukavstvo možete promijeniti svijet, a u tome vam služi vaša vojska mutantskih čudovišta napravljenih po narudžbi. Dostupne su tone vještina, blaga, frakcija, blaga i kreacija. Isprobajte neusporedivu slobodu i mogućnost ponovnog igranja u epskoj priči.

Indie kultni klasik s potpunom slobodom u jedinstvenom svijetu Geneforge 1: Mutagen je otvorena fantastična avantura u čudnom, novom svijetu. Vi ste jedan od Oblikovatelja, čarobnjaka koji imaju nevjerojatnu moć stvaranja života. Želite alat, zamku, vojsku? Možete stvoriti moćne zvijeri, a one vam se potpuno pokoravaju.

 Geneforge 1 Mutagen (1).jpg Izvor: Epic Games

Barem bi tako trebalo biti! Našli ste se na zabranjenom otoku, punom moćnih, izgubljenih tajni i vašeg naroda. Osvajači su također ovdje, pokušavaju ukrasti i ovladati vašim znanjem. Utrkujte se za nevjerojatna skrivena blaga. I uništite lopove. Ili im se pridružite.

Sami odlučujete hoćete li vladati vojskom mutantskih čudovišta, krenuti sami u borbu ili koristiti diplomaciju. Geneforge 1: Mutagen nudi neusporedivu slobodu u načinu na koji igrate. Upotrijebite magiju ili svoje smrtonosne ljubimce kako biste slomili svoje neprijatelje. Ili upotrijebite prijevaru, diplomaciju i pritajenost kako biste pobijedili u igri bez da ikada napadnete neprijatelja.

 Geneforge 1 Mutagen (2).jpg Izvor: Epic Games

Birajte između mnoštva suparničkih frakcija ili jednostavno uništite sve. Porazite posljednjeg šefa ili promijenite stranu i pridružite mu se. Borite se sami s oštricama, projektilima ili magijom ili stvorite vlastitu vojsku mutantskih čudovišta izrađenih po narudžbi.

Retro zabava majstora indie RPG-ova

Geneforge je epska fantastična avantura s više od osamdeset zona za istraživanje, 50+ sati igranja i neusporedivom mogućnošću ponovnog igranja. Birajte između desetaka vještina, sposobnosti i kućnih ljubimaca kako biste došli do širokog niza različitih završetaka.

 Geneforge 1 Mutagen (8).jpg Izvor: Epic Games

U potrazi za stotinama čarobnih artefakata, neki od njih prilično čudni. Postoji utrka za izgubljenom ludom znanošću Oblikovatelja. Tko će pobijediti? Igra Geneforge 1: Mutagen je besplatna za preuzimanje u Epic Store trgovini, inače košta 15,99 eura, a do 7. srpnja 2022. cijena joj je 0 eura.

Može se igrati na Windows i Mac OS operativnim sustavima, uz samo 256 MB radne i 300 MB interne memorije tako da računalne komponente nisu zahtjevne za igru koja je dobila ocjenu 4,1, a Spiderweb Software ju je predstavio u 2021. godini.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI