SIMPSONOVI U UNREAL ENGINE 5: Remake igre izgleda fantastično | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SIMPSONOVI U UNREAL ENGINE 5: Remake igre izgleda fantastično

Autor Smartlife

Na neslužbenom remakeu radi samo jedan čovjek

 The Simpsons Hit & Run (6).jpg Izvor: Youtube

Na prste jedne ruke mogu se izbrojati kvalitetne igre temeljene na serijama i filmovima - The Simpsons: Hit & Run je bio jedan od njih. Ovaj akcijsko-avanturistički naslov iz 2003. godine, koji su mnogi imali priliku igrati na PlayStation 2, GameCube i Xbox konzolama, a kasnije i na računalima, prošao je odlično i kod gejmera i kod kritičara.

Mnogi smatraju Hit & Run jednom od najboljih igara ikada napravljenih na temu popularne obitelji te ne trebaju čuditi napori fanova koji žele moderan remake.

 The Simpsons Hit & Run (1).jpg Izvor: Youtube

YouTube kanal reubs je nedavno podijelio snimku napretka svog remake Hit & Run projekta, kao open-world igre, koristeći Unreal Engine 5. Prije nego što se previše uzbudite, imajte na pameti da je ovo samo u svrhe zabave i reubs je ne planira nikada učiniti dostupnom za preuzimanje.

Ipak, projekt je odlično počeo. Umjesto da počne od nule reubs je uvezao prethodni mod mape igre u Unreal Engine. Neka podešavanja naknadne obrade pomogla su da boje iskaču, a AI je korišten za povećanje tekstura. Malo ručnog masiranja je bilo potrebno tu i tamo, ali zaista, engine je uradio većinu teškog dizanja.

Video je već imao oko milijun pregleda u trenutku pisanja, što sugerira da je interes velik, čak i u ovoj ranoj fazi. Pratit ćemo neslužbeni remake da vidimo kako će napredovati u bliskoj budućnosti. Tko zna, možda bi mogao inspirirati licencirani remake koji ćemo možda svi moći igrati jednog dana.

Kako sam prepravio The Simpsons Hit and Run za tjedan dana
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI