HNS, HT I SUPERSPORT: Ovo je najvrjedniji ugovor u povijesti HNL-a | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

HNS, HT I SUPERSPORT: Ovo je najvrjedniji ugovor u povijesti HNL-a

Autor Krunoslav Ćosić

Hrvatski Telekom postao je vlasnik ekskluzivnih televizijskih prava kroz sljedeće četiri godine

 HNS, Hrvatski Telekom i SuperSport (2).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Potpisivanjem ugovora o televizijskim i marketinškim pravima za utakmice pod okriljem Hrvatskog nogometnog saveza Hrvatski Telekom je osigurao pravo na vlasništvo televizijskih prava za utakmice u vlasništvu Hrvatskog nogometnog saveza. Ugovori traju od početka natjecateljske godine 2022./23. do kraja natjecateljske godine 2025./26.

Ugovor su u Zagrebu potpisali čelni ljudi Hrvatskog nogometnog saveza, Hrvatskog Telekoma te SuperSporta. Radi se o najvrjednijem sporazumu za televizijska i marketinška prava u povijesti domaćeg klupskog nogometa.

 HNS, Hrvatski Telekom i SuperSport (1).jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Hrvatski Telekom će tijekom četiri ugovorene godine za televizijska prava uložiti ukupno 36 milijuna eura dok će SuperSport za marketinška te prava na klađenje uložiti ukupno osam milijuna eura. Hrvatski nogometni savez osigurao je tako čak 44 milijuna eura u četiri godine za domaći nogomet.

U Hrvatskom Telekomu su presretni s nastavkom dugogodišnje suradnje s HNS-om jer se zalažu za povezanost, pozitivnost i stvaranje novih mogućnosti. „Uvijek nastojimo našim korisnicima pružiti najbolji sportski sadržaj, a hrvatski nogomet definitivno spada u tu kategoriju jer se radi o sadržaju bliskom navijačima svih hrvatskih klubova. Našim obnovljenim četverogodišnjim partnerstvom s HNS-om postavljamo temelje daljnjeg razvoja hrvatskih nogometnih klubova, s ciljem uživanja u još konkurentnijem natjecanju i kvalitetnijim utakmicama i to u produkciji i na vodećoj pay TV platformi u Hrvatskoj“, istaknuo je predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma Kostas Nebis.

 Zlatko Dalic i Kruno, hotel Westin 04.05.2022 (2).jpg
U Westinu je bio i Zlatko Dalić
Izvor: Bozidar Zitnik/Bozidar Zitnik

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI