MUTANTI I ANOMALIJE: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MUTANTI I ANOMALIJE: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Autor Igor Martić

Već sad možete naručiti igru koja dolazi tek 8. prosinca 2022.

 S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl (3).jpg Izvor: Stalker2.com

Počele su prednarudžbe za video igru S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Cijena igre je 65,99 eura, a ovaj single player kroz preoder uključuje bonuse - više gitarskih melodija i priča koje možete čuti u igri oko logorske vatre te skinove za oružje, garderobu i multiplayer badge. Postoje i skuplje verzije za prednarudžu od 79,99 i 109,99 eura (Deluxe Edition i Ultimate Edition).

Igru S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl je izradio GSC Game World, a radnja se događa u Černobilu u kojem se zona isključenja dramatično promijenila, nakon druge velike eksplozije koja se dogodila 2006. godine.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl — Gameplay Trailer
Izvor: Youtube

U zoni su nasilni mutanti, smrtonosne anomalije i zaraćene frakcije učinili to mjesto vrlo teškim za preživljavanje. Ipak, artefakti nevjerojatne vrijednosti privukli su mnoge ljude zvane S.T.A.L.K.E.R. koji su ušli u zonu na vlastiti rizik nastojeći na njoj zaraditi bogatstvo ili čak pronaći istinu skrivenu u srcu Černobila.

U igri iz prvog lica preuzimate ulogu usamljenog progonitelja i istražujete fotorealističan bešavni otvoreni svijet u radioaktivnoj zoni od 64 km² s raznim okruženjima koja otkrivaju postapokaliptičnu atmosferu iz različitih kutova. Prođite kroz zonu kako biste definirali svoju sudbinu dok birate svoje putove unutar vrlo razgranate epske priče.

Upoznat ćete članove različitih frakcija odlučujući tko od njih vrijedi vašeg prijateljstva, a tko zaslužuje metak. Uključite se u intenzivne pucnjave s raznim neprijateljima koji slijede različite taktike pokušavajući vas nadmudriti. Odaberite svoje željeno vatreno oružje između 30+ vrsta oružja s brojnim modifikacijama koje omogućuju stvaranje stotina prepoznatljivih smrtonosnih kombinacija.

Minimalne specifikacije za igranje igre S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl uključuju Windows 10, procesor AMD Ryzen 5 1600X ili Intel Core i5-7600K s 8 GB radne memorije (preporuka je AMD Ryzen 7 3700X / Intel Core i7-9700K sa 16 GB).

Grafička kartica AMD Radeon RX 5700 XT 8GB ili NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER 8GB odnosno NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti 11GB također se preporučuje, ali proći će i AMD Radeon RX 580 8GB / NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB. Na SSDu treba imati slobodno minimalno 150 GB.

 S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl (1).jpg Izvor: Stalker2.com

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI