APLIKACIJA ZA GLEDANJE FILMOVA Svi obožavaju Stremio | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

APLIKACIJA ZA GLEDANJE FILMOVA Svi obožavaju Stremio

Autor Smartlife

Kažu da je bolji od Popcorn time aplikacije

 Stremio.jpeg Izvor: Stremio

Stremio aplikacija tj. desktop program vrlo brzo je postao popularan na svim platformama i to zahvaljujući svom jednostavnom sučelju i naprednim i mnogobrojnim mogućnostima streaminga.

Open-source projekt osmišljen je i realiziran kao sveobuhvatno rješenje tj. opcija za pronalaženje, praćenje i sortiranje video sadržaja uključujući streaming servise, filmove, serije, TV program, dokumentarce, sportske događaje itd.

 Stremio 12.jpg Izvor: Stremio

Stremio, za razliku od nekih popularnih konkurentskih rješenja, obuhvaća i Live Web TV. Interfejs Stremio aplikacije i desktopa je vrlo jednostavan, lagan za korištenje i omogućava da se u njemu brzo snađu i apsolutni početnici.

Funkcionira tako što korisnik instalira aplikaciju ili desktop verziju, otvori besplatan račun i pronađe sadržaj koji želi gledati, omogući razne addon dodatke po želji i uživa u praćenju omiljenog programa. Korištenjem Discover opcije ili Board nakon dodavanja interesa svaki korisnik može istražiti sve ono što Stremio nudi. Postoji i opcija registracije korisnika s Facebook računom.

Kad završite s najbržim mogućim procesom registracije (vratite mu se kasnije kako biste popunili sve detalje) odmah se otvara sučelje sa sadržajem. Inicijalno je sadržaj podijeljen na:

Movies - Top
Series - Top
Movies by Rating
Series by Rating
Channels - YouTube
Movies - Public Domain Movies

Naknadno možete složiti razmještaj i miksati sadržaj onako kako vama odgovara. Posljednja kategorija - Public Domain Movies - vrlo je zanimljiva jer je to jedna od rijetkih potpuno čistih i legalnih kategorija u okviru koje je sadržaj besplatan za korištenje i ne zahtijeva pretplatu, ali i ne krši autorska prava.

 Stremio 1.jpg Izvor: Stremio

Prve četiri kategorije su svakako na rubu ili krše autorska prava i njih svako koristi na svoju odgovornost. Prije gledanja filma potrebno je povezati torrent izvor kako bi se dobili seederi odnosno vlasnici kopije sadržaja. Mogu se aktivirati čak i titlovi, ali ne bismo dalje ulazili u ovo jer je svakako siva zona.

Stremio vam omogućava formiranje vlastite biblioteke sadržaja koju proširujete pretraživanjem, a tu je i mogućnost korištenja Calendar tab, koji omogućava zakazivanje gledanja i podsjetnike.

Što se same reprodukcije sadržaja tiče sve je vrlo jednostavno. Izaberete sadržaj, kliknete na Play s desne strane i učitava se video prozor u kojem su dostupne opcije za upravljanje slikom, zvukom, reprodukcijom, titlovima.

Na raspolaganju su i dodatne mogućnosti kao što su reprodukcija na VLC playeru ako ga imate na računalu (ili neki drugi), prebacivanje sadržaja na TV ili podržan wireless uređaj, informacije o kvaliteti prijenosa i još puno toga za one koji se vole baviti raznim (ne)zanimljivim podacima.

Ovo je u suštini PopCorn Time, koji je bolji od PopCorn Time torrent kina, a nedavno je ugašen. Stremio je dostupan za Windows, MacOS, Linux, iOS (iPhone, iPod i iPad), Android i Huawei Mobile Services i to bez Gspace aplikacije (direktno kroz AppGallery).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI