VEĆ JE U MASOVNOJ PROIZVODNJI Samsungov najnoviji mobilni procesor | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

VEĆ JE U MASOVNOJ PROIZVODNJI Samsungov najnoviji mobilni procesor

Autor Krunoslav Ćosić

Novi Xclipse GPU izgrađen je uz AMD-u grafičku tehnologiju

 Samsung-Exynos-2200-cipset.jpeg Izvor: Samsung

Čipset Exynos 2200 je namijenjen i za mobilno igranje, uz društvene mreže i druge usluge koje intenzivno koriste slike. Najnoviji Samsungov vodeći mobilni procesor za pametne telefone, koji sadrži svoj novi grafički Xclipse GPU radi na CPU jezgrama baziranim na ARM arhitekturi.

Uz AMD-ovu RDNA 2 arhitekturu visokih performansi, Xclipse GPU podržava značajke uključujući hardverski ubrzano praćenje zraka i sjenčanje s promjenjivom brzinom, koje su prije bile dostupne samo na računalima, prijenosnim računalima i konzolama, objasnio je Samsung, a prenosi Mobile World Live.

Samsung Exynos 2200
Izvor: Youtube

Park Yong-in, predsjednik System LSI Business, tvrdi da će Exynos 2200 “redefinirati iskustvo mobilnog igranja”, uz pomoć poboljšane grafike i AI performansi. Mobilni procesor opremljen je ARM osmojezgrenim CPU-om (procesorom) i proizveden je pomoću Samsungovog 4 nm ekstremnog ultraljubičastog procesa litografije.

Samsung navodi da Exynos 2200 pruža moćniji AI na uređaju, s nadograđenom neuralnom procesorskom jedinicom koja udvostručuje performanse u usporedbi sa svojim prethodnikom i omogućuje više paralelnih izračuna.

Prvi modeli u koje će biti ugrađen čipset Samsung Exynos 2200 su Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ i Samsung Galaxy S22 Ultra čije se premijerno predstavljanje očekuje 8. veljače 2022.

 Samsung-Exynos-2200.jpeg Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI